STANIJA HOĆE NOVAKA: Meni je on baš lep, ali znam da nikada nećemo biti zajedno!

Nesrećno zaljubljena

STANIJA HOĆE NOVAKA: Meni je on baš lep, ali znam da nikada nećemo biti zajedno!

Stars -
Starleta ne krije da joj se dopada slavni sportista, čije mečeve redovno prati

Stanija Dobrojević je navijala za Novaka Đokovića i u polufinalu turnira u Monte Karlu i žao joj je što je iz tog meča izašao kao poražen.

"Novak mi je najbolji frajer među sportistima. Iako svi moji prijatelji kažu kako je ružan, meni je on baš lep", kaže Stanija. Iako su je mediji povezivali sa nekim opasnim momcima, Novak joj je za oko zapao zbog lepog vaspitanja. O teniseru i njegovim uspesima ima samo reči hvale, ali simpatije prema njemu ne želi da realizuje. Bar za sada.

"Znam da mi nikada nećemo biti zajedno, niti o tome razmišljam, ali sve u vezi sa njim je za divljenje. Mlad, lep, uspešan. Mnogo je fin i lepo vaspitan. Na pravi način predstavlja našu zemlju. On je muškarac kakvog svaka devojka može samo da poželi", rekla nam je starleta.

Tokom boravka u Americi ostvarila je sebi želju i pratila Noletov meč na US Openu, čak je iskoristila priliku da ga upozna i fotografiše se sa njim.

"S obzirom na to da faktički živim u Americi, nisam želela da propustim priliku i uživo pratim meč. Novak je na terenu neprikosnoven. Navijala sam iz sveg glasa za njega", dodaje Dobrojevićeva kroz osmeh.

Iako je nedavno izjavila da joj se često dešava da muškarci imaju problem sa devojkama i ženama kada joj se čak i jave na ulici, nadamo se da to neće biti slučaj i sa Noletom i njegovom verenicom Jelenom Ristić.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track