STANIJA NE MOGU BEZ TEBE: Filip pokušava da se pomiri

Maneken se izvinjava

STANIJA NE MOGU BEZ TEBE: Filip pokušava da se pomiri

Stars -
Panajotović je shvatio da bez Dobrojevićeve ne može i da mu mnogo nedostaje od kako su prekinuli svaki kontakt

Iako su šanse za pomirenje Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića veoma male, maneken je objasnio kako se pokajao za sve loše što je uradio i doneo odluku da će se boriti svim snagama da vrati starletu. Panajotović je shvatio da bez Dobrojevićeve ne može i da mu mnogo nedostaje od kako su prekinuli svaki kontakt.

"Ja sam ishitreno reagovao i ružno je sve ovo ispalo. Mnogo mi je žao zbog svega i izvinjavam se devojci sa kojom proveo ovoliko vremena i što sam postupio klinački. Neću da pričam šta ću sada uraditi, ali ću se svakako boriti za nas. Znam da sam pogrešio i pokušaću da sve to ispravim. Želim da je vratim", izjavio je Panajotović.

"Bio sam nezadovoljan nekim svojim stvarima i zapostavio sam je, ali sam sve to sredio i stao na noge. I sada hoću da sa nama bude sve kao što je bilo i pre. Nedostaje mi i ne mogu bez nje", kaže maneken, koji ne poriče da je nekoliko sati čekao ispred Stanijinog stana u Novom Sadu, ali se straleta nije pojavila.

"To je privatno, zbog nečeg drugog", odgovorio je Filip na pitanje kako se osećao kada mu bivša devojka nije otvorila vrata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track