STANIJA POBEGULJA: Filip ukrao mladu, zadruga je vratila!
Foto: Youtube

Romantika

STANIJA POBEGULJA: Filip ukrao mladu, zadruga je vratila!

Stars -
Svi Farmeri su se veselili kada je Filip u jednom trenutku zgrabio staniju i u naručju je trčeći izneo napolje. Njih dvoje su otišli pravo do kućice za izolaciju gde su se presvukli

Zadruga je organizovala svadbu Stanije i repera Ša.

Mlada je zadržala svoje prezime i dodala muževljevo, a kada su oboje rekli da dobrovoljno pristaju na brak, matičar Vesna Rivas je im je rekla da mogu da se poljube.

Svadba se održala po svim tradicionalnim običajima, mladu su predali roditelji, a svekar Era je bio pravi domaćen i veoma veseo što ženi svoga sina.

Stanija je iskoristila prvu priliku i našla Filipa i pitala ga kako se oseća i da li je video poljubac, a Filip je rekao da i nije bio tu i da je sve u redu.

Međutim, Filip je isplanirao da ukrade mladu i odvede je u kućicu za izolaciju, a čak je njene stvari premestio tamo, da se presvuče.

Svi Farmeri su se veselili kada je Filip u jednom trenutku zgrabio staniju i u naručju je trčeći izneo napolje. Njih dvoje su otišli pravo do kućice za izolaciju gde su se presvukli.

Svi svatovi i rodbina su krenuli da ih traže, a kada su došli, ušla je i muzika i počela da im svira "Sunce ljubavi". Međutim, Goca Božinovska je došla kod njih i rekla im da je došao čovek iz produkcije i rekao im da moraju da se obuku i da se vrate svojim ulogama što je par s negodovanjem prihvatio.

http://www.youtube.com/watch?v=22Q63NHaLag

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track