16.000 EVRA KARLEUŠA DUGUJE PLESAČIMA: Jelena, daj nam naše pare!
Foto: Damir Dervišagić

Digli pobunu protiv pevačice zbog duga

16.000 EVRA KARLEUŠA DUGUJE PLESAČIMA: Jelena, daj nam naše pare!

Stars -
Karleuša ni godinu dana posle koncerta na Ušću nije platila 40 igrača, kojima duguje 16.000 evra
1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

Jelena Karleuša, posle godinu dana od koncerta na Ušću koji je održala 15. juna 2013, i dalje duguje igračima koji su nastupili s njom na bini. Kako Kurir saznaje, pevačica do današnjeg dana nije isplatila 40 igrača kojima sve skupa duguje oko 16.000 evra, budući da je honorar svakog iznosio po 400.Ona se mesecima ne javlja na telefon ljudima kojima duguje, što je pre dva dana kulminiralo pobunom plesača na Fejsbuku koji su javno poručili Karleuši da im da novac. Jedan od njih je okačio fotografiju s Jelenom koja je napravljena prošle godine na koncertu i iznad nje je napisao: „Isplati igrače“. Ubrzo su se pojavili brojni komentari u kojima, između ostalog, piše da ih je pevačica zavrnula za novac i da su sigurni da ga nikad neće ni dobiti.

Nastup pred 10.000 ljudi... Jelena s plesačima na Ušću 2013.
Nastup pred 10.000 ljudi... Jelena s plesačima na Ušću 2013.

Igrači besniKad smo kontaktirali s plesačem koji noćima nije spavao zbog Karleušinog koncerta kako bi sve bilo u najboljem redu, on nas je zamolio da ispoštujemo njegovu privatnost, ali je rekao da se iz posta i komentara može zaključiti prava istina.Milica Cerović, koja je bila koreograf i koja je okupila igrače za Karleušin koncert, u kratkoj izjavi za Kurir nije želela da komentariše naše navode.- Molim vas, nemojte mene, nemam nikakav komentar o tome - bila je kratka Milica.Igrači su vežbali koreografije šest meseci skoro svaki dan i trudili se da sve odrade bez ijedne greške. Svi su bili uzbuđeni pred nastup, ali ujedno i sigurni u sebe jer znaju koliko su se trudili da ne iznevere pevačicu, kojoj su verovali. Jelena je tada pred nastup u emisiji „Glamur“ najavila da će joj se na hidrauličnoj bini pridružiti više od 40 igrača, a u emisiji „Život u trendu“ izjavila je da su se koreografije pripremale mesecima.

Bacila vruć krompirOvim povodom okrenuli smo Karleušu, koja je za ovaj propust optužila organizatora svog koncerta Raku Marića.- Moj posao je da na koncertima pevam i igram. Nikada se nisam bavila finansijama i isplatom učesnika. Time se bavi organizator. Ako je istina da neko od učesnika nije isplaćen, učiniću sve da se greška ispravi i duboko žalim zbog tog propusta organizatora - istakla je Jelena za Kurir, dok je Marić demantovao njene tvrdnje.- Jelena je sama organizovala i našla plesački tim, ja s tim nemam ništa - poručio je poznati menadžer.

Nije joj prvi putZA GAS DUGOVALI 900.000 DINARAJelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić prošle godine su ostali bez grejanja jer nisu na vreme plaćali račune za prirodni gas kojim se greje dupleks na Dedinju. Ceo dug iznosio je oko 900.000 dinara, nakon čega su im nadležni isključili grejanje. Oni su u međuvremenu uspeli da sakupe 400.000 dinara i tada su potpisali reprogram koji ih obavezuje da preostali novac uplate u što kraćem periodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja