A KLELA SE U NJEGA: Rada ostavlja Momira?!
Foto: Beta I Dragan Kadić

Košarkaški trener se ne javlja na telefon

A KLELA SE U NJEGA: Rada ostavlja Momira?!

Stars -
Kada ga zovem, on je stalno na sastanicima, ne može da nađe vremena da dođe u Srbiju. Čak i na odmor ne idemo zajedno. Ne mogu više, nemam strpljenja, raskinuću, poverila se pevačica prijateljici

Rada Manojlović i Momir Gajić svoju ljubavnu vezu već skoro dve godine održavaju na daljinu, ali je pevačica poslednjih mesec dana veoma neraspoložena jer su njih dvoje ređe u kontaktu i planira da raskine vezu sa košarkaškim trenerom, koji je u Americi.

Naime, pevačicu je dotuklo to što se Momir, i kada se javi na telefon, brzo prekida razgovor pravdajući se da žuri na sastanak. Čak je odbio i da odu na zajednički odmor.

"Rada je u depresiji jer je nekada sve funkcionisalo kako treba, čuli su se po nekoliko puta na dan, pričali preko Skajpa, sve je bilo super. Non-stop su bili zajedno kada je pevačica bila na turneji u Americi i kada se vratila, bila je veoma tužna jer joj je bilo lepo s njim. U poslednji mesec dana ne čuju se više redovno, prođu čak i po dva dana da joj se Momir ne javi, a kada ga nazove, on je na sastancima, pravda se da ne može dugo da priča", ispričala je pevačicina prijateljica i dodala da je kap koja je prelila čašu i navela Radu da razmišlja o raskidu bila to što je Gajić odbio da idu zajedno na odmor.

"Bio je dogovor da Rada uzme deset dana odmora i da zajedno odu na letovanje, ali je on pre nekoliko dana saopštio da ide sa drugaricama jer on ne može zbog obaveza. To je bio kap koja je prelila čašu. Ozbiljno razmišlja o tome da stavi tačku na tu vezu. Baš tada kada joj je saopštio da neće ići na zajednički odmor, ona mi je rekla: "Kada ga zovem, on je stalno na sastanicima, ne može da nađe vremena da dođe u Srbiju. Čak i na odmor ne idemo zajedno. Ne mogu više, nemam strpljenja, raskinuću". Mnogo se Rada trudi oko Momira, ali on to ne uzvraća ni na koji način", rekla je Radina prijateljica. Pevačica se nije javljala na telefon kako bi ove informacije bile proverene.

Podsetimo, Rada i Momir su svoju ljubavnu vezu krili više od godinu dana, doj je ona još uvek bila u ljubavi sa Milanom Stankovićem. Nakon raskida sa pevačem, mediji su spekulisali da se Manojlovićeva viđa sa Gajićem, a kasnije su njih dvoje i potvrdili su da su u vezi.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track