ACA AMADEUS: Tužiću Ivana Marinkovića zbog uvreda, nisam ga tukao!
Foto: Marija Dejanović, Aleksandar Stanimirović, Zorana Je

Videće se na sudu

ACA AMADEUS: Tužiću Ivana Marinkovića zbog uvreda, nisam ga tukao!

Stars -
Nemam veze sa tom tučom i sa batinama koje je Marinković dobio, ako ih je uopšte dobio. I ako i jeste bilo kako kaže, zašto onda ide od novinara do novinara i plače, rekao je Aca

Nakon što je Ivan Marinković izjavio kako ga je Aleksandar Stanimirović pretukao i naneo mu teške telesne povrede, klavijaturista Amadeus benda odlučio je da tuži bivšeg farmera zbog niza uvreda i klevete koje je izneo u javnost.Aca je izjavio da nema nikakve veze sa događajem u kome je Ivan Marinković pretučen i dodaje kako stoji iza svega što je ranije izjavljivao.

"Nemam veze sa tom tučom i sa batinama koje je Marinković dobio, ako ih je uopšte dobio. I ako i jeste bilo kako kaže, zašto onda ide od novinara do novinara i plače", rekao je Aca i dodao da će podneti tužbu protiv Ivana.

"Svako ima pravo da govori i radi šta hoće, ali u svakom trenutku mora da bude svestan činjenice da će za to zakonski morati da odgovara", kaže muzičar i dodaje kako ne poznaje devojku, zbog koje je navodno došlo do sukoba.

"Video sam njenu fotografiju na kojoj su njih dvoje zajedno, ali ja sa njom nemam nikakve veze. Neka me ne uvlači više u te priče jer me to ne zanima. Za sve postoje nadležne institucije i smatram da ovo nije način da se nekome obratite. Ponavljam, ako me budu pozvali na razgovor u stanicu policije, rado ću se odazvati i odgovoriti na sva njihova pitanja, ali njemu da odgovaram putem medija, zaista ne želim", zaključio je Stanimirović.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja