ZVEZDE U IGRAONICI: Aca Lukas proslavio ćerki Viktoriji treći rođendan!
Foto: CILE

Folker sa suprugom organizovao žurku

ZVEZDE U IGRAONICI: Aca Lukas proslavio ćerki Viktoriji treći rođendan!

Stars -
Pre proslave u igraonici za rodbinu i Acine i Sonjine prijatelje, njihova naslednica oduvala svećice kod kuće
1 / 4 Foto: CILE

Aca Lukas sa suprugom Sonjom Vuksanović proslavio je treći rođendan svojoj ćerki Viktoriji! Popularni folker organizovao je žurku u jednoj igraonici u centru grada, u kojoj je okupio porodicu, kolege sa estrade, ali i drugare svoje trogodišnje ćerkice.Vuksanovići su prethodno u svom domu obeležili Viktorijin divan dan čim su se probudili. Zajedno s njom improvizovali su tortu od mini-kolača i duvali svećice s rođendanskim rekvizitima, maskama i kapicama.

Cela ekipa na okupu... Aca sa sinom i ćerkom iz prvog braka
Cela ekipa na okupu... Aca sa sinom i ćerkom iz prvog braka

Fotografijama su obradovili i svoje prijatelje na društvenim mrežama, i to ne samo svoje nego i male Viktorije, jer je ona još kao beba počela da pleni pažnju brojnih tatinih i maminih obožavalaca, koji su bili očarani njenom specifičnom harizmom.

Ivana Selakov
Ivana Selakov

Isto tako, Viki je omiljena u svojoj porodici podjednako kao i kod mnogih poznatih prijatelja, koji se redovno posećuju s Vuksanovićima, pa ne izostaju ni na ovakvim slavljima. Među najbližima su svakako pevačica Dajana Jakšić, koja je na Viktorijin rođendan došla sa sinom Dušanom, zatim bivša manekenka Bojana Stojković, pevačice Ivana Selakov, Marina Visković i mnogi drugi.

Marina Visković
Marina Visković

Među gostima našli su se i Acini sin i ćerka iz prvog braka, koje je dočekala Sonja uz poljupce i reči da je konačno stigla cela ekipa.(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track