ANA BEKUTA (55) PROSLAVILA ROĐENDAN: Mrka mi je poklonio 55 ruža!
Foto: Nemanja Pančić

Cveće gajeno u posebnim uslovima

ANA BEKUTA (55) PROSLAVILA ROĐENDAN: Mrka mi je poklonio 55 ruža!

Stars -
Kako bi sačuvali intimu, slavljenica i njen izabranik iznajmili su deo restorana koji je tokom proslave bio zatvoren za ostale goste, tako da ih niko nije uznemiravao, a u neko doba, slavljenica je gostima otpevala nekoliko pesama

Ana Bekuta proslavila je svoj 55 rođendan u društvu najbližih prijatelja, u jednom restoranu na Senjaku. Pevačica je od svog partnera Milutina Mrkonjića dobila 55 ruža, retke vrste koja se gaji u posebnim uslovima.

"Ana je pozvala najuži krug prijatelja u jedan suši restoran. Skupili su se oko osam uveče, a izašli su posle ponoći. Smestili su se na terasu restorana i svi su bili u paru. Celo veče su se šalili i bili jako raspoloženi. Što se tiče poklona, najviše je dobila cveća", rekao je izvor.Inače, pevačica je iznenada odlučila da organizuje proslavu rođendana, budući da je tog dana trebalo da peva u Zaječaru. S obzirom na to da je koncert bio na otvorenom, te da je pala kiša, Bekuta je otkazala nastup.

"Bilo je lepo i intimno. Proslavila sam ga u društvu svojih prijatelja i zaista smo uživali. Zbog vremenskih uslova koncert u Zaječaru je odložen, pa sam taj dan iskoristila da uživam sa dragim ljudima. Tokom dana sam bila na ručku sa porodicom, dok sam uveče bila sa prijateljima. Moj Milutin me je poklonio ljubav i 55 prelepih ruža", rekla je Ana.

Kako bi sačuvali intimu, slavljenica i njen izabranik iznajmili su deo restorana koji je tokom proslave bio zatvoren za ostale goste, tako da ih niko nije uznemiravao, a u neko doba, slavljenica je gostima otpevala nekoliko pesama, što im je dobro došlo uz vino koje su pili čitavo veče.

Inače, Ani je orkestar Ace Sofornijevića čestitao rođendan na specifičan način, tako što su napravili snimak, pevajući pesmu i okačili to na „Jutjub“. Bekuta im se zahvalila, a snimak okačila na svoj Tviter nalog.

http://www.youtube.com/watch?v=zA9BK0GsVqQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track