Ana Kokić u žiriju šoua Tvoje lice zvuči poznato!
Foto: Dragan Kadić

Pregovori s pevačicom traju nekoliko nedelja

Ana Kokić u žiriju šoua Tvoje lice zvuči poznato!

Stars -
Pobednica prvog serijala se još dvoumi, budući da je planirala da sa suprugom Nikolom Rađenom živi u Grčkoj, gde će on nastaviti karijeru

Anu Kokić (31) gledaćemo i u drugoj sezoni emisije „Tvoje lice zvuči poznato“.Pobednica premijernog izdanja popularnog šou-programa koji se emitovao na TV Prva, kako Kurir ekskluzivno saznaje, dobila je ponudu da bude član žirija i da ocenjuje druge takmičare. Pevačica bi na mestu sudije trebalo da zameni Ivana Ivanovića, Mariju Mihajlović ili Katarinu Radivojević.

Da li će izabrati ljubav ili posao... Ana i Nikola
Da li će izabrati ljubav ili posao... Ana i Nikola

- Pregovori o ovom angažmanu traju već nekoliko nedelja. Šou počinje u oktobru, a Ana je prva na listi želja produkcije. Ona trenutno pokušava da uskladi svoje privatne obaveze kako bi mogla da prihvati učešće jer je planirala da se s porodicom preseli u Grčku. Njen suprug proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen tamo je potpisao ugovor i od jeseni će braniti boje Olimpijakosa - kaže izvor Kurira blizak produkciji.Ani su, podsetimo se, pobedu doneli glasovi gledalaca, a ona je nagradu od 25.000 evra odlučila da pokloni Srni Sedmak iz Novog Sada, kojoj je bila potrebna hitna operacija. Pevačici je trijumf donelo izvođenje numere „Try“, koju u originalu izvodi Pink.

Prva...Ana kao Pink
Prva...Ana kao Pink

- „Tvoje lice zvuči poznato“ prikazuje se u više od 20 država, a u pojedinim zemljama je praksa da u žiriju sedi pobednik prethodne sezone. Ako Ana ne bude mogla da se obaveže da bude stalni član, verovatno ćemo je gledati kao specijalnog VIP gosta sudiju. Pevačica ima vremena do početka septembra da kaže svoj konačni odgovor - kaže izvor Kurira, koji napominje da će Kokićeva verovatno biti gošća u grčkom izdanju popularnog šou-programa jer se naša produkcija ugleda na licencu iz ove zemlje.Da bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Anu Kokić, ali je ona do zaključenja broja ostala nedostupna.

Novi voditeljBEZ STRUGARAU NOVOJ SEZONIPetar Strugar neće biti domaćin i voditelj u novoj sezoni TLZP. Produkcija nije bila zadovoljna načinom na koji zvezda filma „Montevideo, bog te video“ obavlja svoj posao, tako da će ga zameniti neko novo ili već poznato TV lice s kojim su pregovori u toku. Strugara na jesen čeka i velika filmska premijera, zbog koje će putovati po festivalima i bioskopima širom bivše Jugoslavije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja