ANU NIKOLIĆ IZDAO PRIJATELJ: Vlada Mandić muvao njenu ljutu rivalku Mandu?!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Plaća kiriju preko posrednika

ANU NIKOLIĆ IZDAO PRIJATELJ: Vlada Mandić muvao njenu ljutu rivalku Mandu?!

Stars -
Pevačicu umalo nije šlog strefio kada je videla fotografiju s Mandinog rođendana, na kojoj Popovićka i on sede zagrljeni u jednoj budvanskoj diskoteci

Ana Nikolić, iako živi u zgradi Vlade Mandića i uredno mu svakog meseca plaća kiriju, rešila je da novac ne daje više njemu, već Mandićevom najboljem prijatelju Ljubi Jovanoviću!

Razlog zbog kojeg je Ana pobesnela je njena ljuta rivalka Manda Popović, bivša devojka Ćazima Osmanija, koja ju je zbog Feliksa prošle godine pretukla u hotelu "Maestral" u Crnoj Gori.

Zato je umalo nije šlog strefio kada je videla fotografiju s Mandinog rođendana, na kojoj Popovićka i on sede zagrljeni u jednoj budvanskoj diskoteci.

"Pozvala je Ljubu, koji takođe živi u jednom od Vladinih stanova, i rekla mu da će njemu dati sledeću kiriju. Kao i svaku narednu, dokle god bude boravila u Mandićevoj gajbi. Sve je mogla da poveruje, ali da će se Vlada muvati sa devojkom sa kojom je imala veliki problem, to nije mogla ni da sanja", rekao je izvor blizak pevačici.

Podsetimo, Ana Nikolić je kupila luksuzni stan od 100 kvadrata u Beogradu, za šta je iskeširala 250.000 evra, ali će se u njega useliti tek krajem leta. Stan je pazarila u blizini Autokomande, s pogledom na Hram Svetog Save, a nedavno je u Italiji odabrala i nameštaj kojim će ga opremiti.

(Alo/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja