ATAK NA SEKSEPIL: Rado, šta ti to viri ispod haljine?!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica na nastupu nosila dva para gaća

ATAK NA SEKSEPIL: Rado, šta ti to viri ispod haljine?!

Stars -
Manojlovićeva ispod garderobe imala biciklističke i preko njih donji veš, i tako se osigurala da joj se ne vidi golo međunožje
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Rada Manojlović zapalila je publiku na jednom od najpopularnijih beogradskih splavova, a usput ih je obradovala i jednim nesvakidašnjim prizorom!Naime, ispod kratke uske haljine zgodna pevačica imala je čak dva para gaća! Jedne baš duboke, nešto poput biciklističkih u beloj boji, a preko njih klasične slip u boji kože.Kakav je to novi modni trend zapratila Manojlovićeva, nikom nije bilo jasno, ali su svi prisutni, umesto da piju i uživaju slušajući hitove, znatiželjno zavirivali da provere o čemu se radi.

Jednima se učinilo da je Rada preko prepona obmotala zavoje, da li zbog loše depilacije ili čak neke estetske operacije, ostalo je samo da se nagađa. Drugi su pomislili da je u pitanju steznik kojim pevačica prikriva koji gram viška, na koji se u poslednje vreme često žalila. Ili joj je prosto bilo hladno, pa je htela da se dobro utopli, kako na splavu s vode ne bi navukla kakav nazeb.

I dok se Rada ušuškava u duple gaćice, njene koleginice se šetaju bez donjeg veša. Samo veče pre nje Nataša Bekvalac je na svom nastupu raspametila masu svojim seksi izdanjem bez gaćica i brusa, a Radu posle ovoga ima da prati „loš glas“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja