BABA I DEDA U AKCIJI: Đokovići u Trstu kupovali bebi-garderobu za unuka

Roditelji tenisera šopingovali u Italiji

BABA I DEDA U AKCIJI: Đokovići u Trstu kupovali bebi-garderobu za unuka

Stars -
Dijana i Srđan opustošili prodavnice u čuvenom evropskom tržnom centru i potrošili hiljade evra na Noletovog i Jeleninog naslednika, koji stiže krajem oktobra

Novak i Jelena Đoković s nestrpljenjem čekaju dan kad će postati roditelji, a sreću što će postati baba i deda ne skrivaju ni roditelji slavnog tenisera Dijana i Srđan Đoković. Naime, Noletova porodica proteklog vikenda boravila je u Trstu, gradu za šoping, i napunila automobil stvarima za unuka, koji će na svet doći krajem oktobra.Sagovornik Kurira koji se zatekao na licu mesta uspeo je da uslika Đokovićev džip, koji je bio parkiran ispred jedne od radnji, a u koji su prodavci trpali kese.- Za dva dana opustošili su sve radnje u Trstu i sigurno potrošili nekoliko hiljada evra. Osim zimskih stvari, koje su pazarili za sebe i decu, Dijana i Srđan su s velikom pažnjom birali i garderobu za svog unuka, koga će Jelena roditi krajem oktobra u Monte Karlu. Bilo je mnogo kesa, a kažu da je Dijana najviše kupovala benkice, kape i igračke - navodi naš izvor i dodaje da se Noletovi roditelji nisu bahato ponašali, već su, umesto u luksuznom hotelu, boravili u smeštaju sa četiri zvezdice.- Odseli su u hotelu u kojem noć za dve osobe košta 200 evra, pa su time pokazali da nisu bahati i da ne luksuziraju. Iako su mogli da odsednu u najboljem smeštaju, odabrali su taj hotel, gde su noćili dva puta - završava sagovornik Kurira.

Spremna za porođajJELENA NA VEŽBAMA DISANJA!Noletova supruga Jelena polako se priprema za rođenje sina. Kako Kurir saznaje, ona retko napušta stan u Monte Karlu, osim kad ide u šetnju i na vežbe disanja. Inače, kako su svetski mediji objavili, porođaj je zakazan za kraj oktobra u čuvenoj bolnici u Nici, gde će se dva meseca kasnije poroditi i princeza Šarlin od Monaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track