BAŠ JOJ LEPO: Dara lumpovala na splavu sa pet muškaraca

Bubamari društvo nije pravio muž Milan

BAŠ JOJ LEPO: Dara lumpovala na splavu sa pet muškaraca

Stars -
Pevačica nastupala u Beogradu, gde su joj se pridružili kum i prijatelji iz Beča
1 / 3

Dari Bubamari očigledno najviše prija kad je okružena muškarcima, pa je najčešće sa njima u društvu.Mnogi više ni ne pamte kada su Daru videli u provodu sa nekom drugaricom jer sa njom je uvek neko od momaka. Tako je bilo i pre dve noći, kada je nastupala na jednom beogradskom splavu. Pevačica je došla u pratnji kuma, a vreme do izlaska na scenu je provodila u društvu pripadnika jačeg pola.

Tom prilikom, jedan od petorice muškaraca sa kojima je Bubamara delila sto konstantno joj je držao pažnju, pa je sa njim često nazdravljala. Njen suprug Milan Kesić nije bio tu, ma nije ga bilo ni u širokom vidokrugu.

Kada je došao trenutak da izađe na scenu, Dara se obratila prisutnima, a posebno je pozdravila mladiće iz svog separea, za koje smo kasnije saznali da su joj prijatelji koji su zbog njenog nastupa došli iz Beča.A što se stajlinga tiče, pevačica je i ovog puta odlučila da prikaže svoj najjači adut, pa je u prvi plan istakla bujno silikonsko poprsje, koje je još više došlo do izražaja u uskoj crvenoj haljini.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track