BAŠTA NA GLAVI: Zorica Brunclik se pretvorila u hodajući žbun
Foto: Kurir Štampano

Novi modni trend

BAŠTA NA GLAVI: Zorica Brunclik se pretvorila u hodajući žbun

Stars -
Pevačica planira da u predstojećoj sezoni „Zvezda Granda“ redovno iznenađuje brojnu publiku raznim varijacijama stajlinga

Zorica Brunclik izmislila je i lansirala novi trend!Popularna pevačica fura svoj cvetni modni fazon, a da nije reč o nekoj šali govori nam i to koliko se Zoka ozbiljno unosi u svaki detalj svojih nadasve interesantnih stajlinga. Pred novu sezonu „Zvezda Granda“, u kojima je folkerka i ove godine jedan od članova žirija, osmislila je strategiju kako da što više privuče pažnju.

Zorka u crno-beloj varijanti
Zorka u crno-beloj varijanti

Ćerka stilistaBrunclikova je za svog stilistu angažovala ćerku Zlatu, koja joj pomaže u osmišljavanju ovih varijacija na temu kako bi se iznova i iznova pretvarala u što lepši pokretni buket ili hodajući žbun. Inspiraciju je, vrlo moguće, pronašla u druženju s nekadašnjom prvom damom Mirom Marković, koja je obožavala da nosi cvet u kosi. Istina, jedan. Ali njena drugarica Zorica ipak je otišla korak dalje, pa je u kosu uplela ceo cvetni aranžman, pa i na oči stavila venac od cveća.- Za svaki nastup u žiriju ću se pripremati kad je reč o izgledu, i vodiću računa o tome. Želim da osetim kako ću biti prihvaćena kod gledalaca. Moja ćerka Zlata će mi biti administrator i pratiti puls kod publike preko društvenih mreža, jer se ja u to ne razumem. Ona će mi pomagati u svemu - rekla je Zorica u emisiji „Grand njuz“.

Skrenula pažnjuPozvali smo Miroljuba Aranđelovića Kemiša zato što je kod njega njegov i Zoričin zajednički telefon, ali oni nisu želeli da daju izjave.- Dođite na snimanje, pa možemo razgovarati, prosto, znate da ne dajemo izjave i intervjue putem telefona - kratko je rekao poznati harmonikaš.Bilo kako bilo, jedno je sigurno - Zorica je već skrenula pažnju publike i njeno cveće u kosi i na naočarima već bude interesovanje za svaku narednu priliku.

Jelena MaćićSVE JE LJUBAV- Ovo nije moda! Ovo je konceptualna umetnost! Ako se još malo poradi na tome, ovaj psihodelični stil ružičaste Fride Kalo staće rame uz rame sa Marinom Abramović, a može da bude i ljubav?! Ko nema Kemiša, ne treba da živi.

Suzana PerićPREVIŠE CVEĆA- Ovaj stajling je tipičan za damu kao što je Zorica Brunclik. Ona je oduvek bila ekstravagantna i sudeći prema ovoj fotografiji od toga nije odstupila. Mislim da je ovaj venac na kosi previše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track