BEZ ŠANSE: Uroš Ćertić odlepio za Rozgom, ona ga kulira
Foto: Marina Lopičić

Hladan susret između kaskadera i pevačice

BEZ ŠANSE: Uroš Ćertić odlepio za Rozgom, ona ga kulira

Stars -
Imam ja kod kuće svog frajera. Uroš je samo moj fan. Drago mi je što je došao na moj koncert, rekla je Jelena
1 / 3 Foto: Marina Lopičić

Iako je Uroš Ćertić zbog njenog nastupa u „Bašti kod Juge“ doputovao u Beograd iz Kanade, hrvatska pevačica Jelena Rozga jedva ga je pozdravila.Kaskader je strpljivo čekao desetak minuta u redu samo da pruži ruku Rozgi, koja je ostala hladna na njegov osmeh. Posle insistiranja okupljenih foto-reportera vratila se iz garderobe da se slika s bivšim dečkom Ivane Stamenković Sindi.

Rada Radenović
Rada Radenović

- Imam ja svog frajera. Uroš je samo moj fan. Drago mi je što je došao na moj koncert, nismo se videli od snimanja spota - kratko je rekla Rozga za Kurir kad smo je upitali za Ćertića.Voli „Cirkus“Bivši učesnik „Velikog brata“ nije bio previše raspoložen da priča o Jeleni kad smo konstatovali da je posle veze sa Sanjom Dimitrijević i Ivanom Stamenković Sindi opet zagrejan za pevačicu.- Nisam slab na pevačice. Volim kad devojka zna da peva. Šta bih dao da i ja znam da pevam - rekao je Uroš, koji je dodao da su mu omiljene Rozgine pesme „Cirkus“ i „Nirvana“.

Raka Marić
Raka Marić

Neće ga ljubavRozgu i Ćertića spojio je Dejan Milićević krajem prošle godine zbog snimanja spota za pesmu „Cirkus“.Inače, Urošu u ljubavi ne cvetaju ruže, ali mu posao ide od ruke. Nedavno je završio snimanje filma „Vendeta“ sa Dinom Kejnom, bivšim junakom serije o Supermenu.- Čekam veliki posao sa Stivenom Sigalom u Rumuniji u septembru i možda jedan američki film koji će se snimati u Mađarskoj. Danas sam imao kasting - kaže Ćertić.U temperamentom nastupu Jelene Rozge uživali su i Aca Regina, Raka Marić, Katarina Rebrača, kao i Rada Radenović, koja se posle duže vremena pojavila na nekom javnom događaju, i to u providnoj haljini.(Lj. R.)

Aca Regina
Aca Regina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track