BLISKE: Seve teši očajnu Editu, čiji je dečko u zatvoru
Foto: Marina Lopičić

Saznala za problem svoje mlađe koleginice

BLISKE: Seve teši očajnu Editu, čiji je dečko u zatvoru

Stars -
Podrška Aradinovićeva posle hapšenja Nikole Vavića, osumnjičenog za pucnjavu na splavu, smršala deset kilograma, a u poslednje vreme utehu joj pruža Vučkovićeva, s kojom je snimila duet

Članica grupe Ministarke Edita Aradinović prolazi kroz težak period jer je njen dečko Nikola Vavić, brat vođe Alkatraza Aleksandra Vavića, i dalje u zatvoru zbog sumnje da je pucao na Roberta Radojičića, člana obezbeđenja jednog novobeogradskog splava. Za njenu muku nedavno je saznala i Severina Vučković, s kojom je mlada pevačica snimila duet „Uno momento“. Upućeni u njihov odnos tvrde da je hrvatska zvezda zaštitnički pristupila svojoj koleginici i da je svaki dan teši u dugim telefonskim razgovorima.Edita u depresiji- Edita krije svoju muku, a zbog Nikole je smršala deset kilograma i na ivici je anoreksije. Njoj je baš teško što je on u zatvoru i što je pucao na tog mladića, koji ga je navodno napao i tukao. Dva puta je bila kod njega u zatvoru i jedva uspeva da nastavi s normalnim životom, posebno zato što su ona i Nikola dugo zajedno i što su veoma vezani - navodi naš izvor blizak atraktivnoj „ministarki“ i dodaje:- Severina u početku nije znala o čemu je reč, ali zajedničkim saradnicima je skrenula pažnju da je Edita odsutna i tužna i da se nešto dešava u njenom životu. Tada je saznala istinu - da prolazi kroz pakao zbog dečka. Sele su i tog dana, posle završetka snimanja spota, razgovarale puna tri sata. Seve ju je tešila i rekla da mora da bude hrabra jer će ugroziti svoje zdravlje. Svuda zajednoBudući da je Vučkovićeva u Hrvatskoj, ona i Edita često se čuju telefonom i razmenjuju mišljenja, i moram da priznam da se od tada mnogo bolje oseća. Njih dve će ići zajedno i na turneju, što će Editi dobro doći - navodi naš izvor.U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt s „ministarkom“, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Nisu se razdvajali... Edita, Nikola i Ceca
Nisu se razdvajali... Edita, Nikola i Ceca

Voli pevačiceVAVIĆ BLIZAK I SA CECOMEditin dečko Nikola Vavić u prijateljskim je odnosima s pevačicom Svetlanom Ražnatović. Pre hapšenja je bio čest gost u njenoj vili na Dedinju, a nerazdvojan je sa Cecinim sinom Veljkom. Nikola je često vodio Editu kod Ražnatovićeve, gde su prisustvovali nedeljnim ručkovima, ali i privatnim slavljima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track