BOBA ŽIVOJINOVIĆ: Brena traži da je vodim kući!
Foto: Kurir Štampano

Pevačica nestrpljiva

BOBA ŽIVOJINOVIĆ: Brena traži da je vodim kući!

Stars -
Neko mora da bude stalno uz nju jer ona praktično ne može da koristi ruke. Mislim da bi najbolje bilo da se vratimo kući u Beograd", rekao je Boba

Lepa Brena (53), leganda narodne muzike, uspešno se oporavlja posle operacije ruke nakon što je pala posle doručka i hotelu Novom Vinodolskom u Hrvatskoj. Uz nju su neprestano njen suprug Slobodan Boba Živojinović i sinovi Stefan i Viktor.

"Bilo smo kod nje i ona je sada sasvim dobro. Bolovi su sada prošlost, tako da sledi period od nekoliko nedelja oporavka, pa rehabilitacija. Lekarska komisija odlučiće kada će je pustiti kući. Ne znam još uvek sve detalje. Potom ćemo odlučiti gde ćemo otići kako bi se ona potpuno oporavila. Neko mora da bude stalno uz nju jer ona praktično ne može da koristi ruke. Mislim da bi najbolje bilo da se vratimo kući u Beograd", rekao je Boba.

Doktor Hrvoje Mokrović rekao je da, iako se pacijent oseća dobro, lekarski tim je doneo odluku da bude puštena sredinom nedelje.

"Brena se oseća sjajno i više ne trpi bolove. Do sredine nedelje će napustiti bolnicu i lečenje će nastaviti kod kuće. Imobilizacija ruke će trajati šest nedelja, posle čega je očekuje oporavak još mesec i po. Moraće da ide na fizikalnu terapiju", rekao je za Kurir dr Mokrović, koji je operisao srpsku pevačicu.

Podsetimo, Lepa Brena polomila je obe ruke tokom odmora u Hrvatskoj u Novom Vinodolskom, gde se nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem. Nezgoda se dogodila u petak u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Brena krenula na doručak u japankama

(Blic/Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track