BOJANA RAJIĆ NE DA STOJKETA: Bolno je i ostaju ožiljci!
Foto: Printskrin

Ne smeta joj tetovaža

BOJANA RAJIĆ NE DA STOJKETA: Bolno je i ostaju ožiljci!

Stars -
Tetovaža na ruci mi ne prestavlja neki problem. Nisam od onih koji odmah potrče da sve izbrišu. Neka njega još tu, rekla je rajićeva

Bojana Rajić, kreatorka i bivša supruga bivšeg golmana Partizana Vladimira Stojkovića, još nije uklonila tetovažu sa ruke sa Stojketovim imenom.

"On je kada sam uradila tetovažu bio deo mene i tada sam osećala potrebu da to uradi. To bi prepravila koliko sutra, ali to je proces, bolno je, a i ostaju ožiljci. Može da sačeka još dok se ne smisli metod koji će biti manje bolan i gde ne ostaju ožiljci. Tetovaža na ruci mi ne prestavlja neki problem. Nisam od onih koji odmah potrče da sve izbrišu. Neka njega još tu", otkrila je Rajićeva za Premijeru, koja nimalo nije iznenađena što je Stojković našao devojku.

"Slobodan čovek, našao devojku, moš misliti", prokomentarisala je Bojana, i dodala da joj nedostaje sin Lav koji je trenutno kod oca u Izraelu.

Podsetimo, Kurir je ekskluzivno otkrio da je bivši golman Partizana u ljubavi s Valentinom Pupović, dadiljom dece Darka Šarića koja mu pravi društvo u Izraelu, gde je golman potpisao ugovor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track