BOL KOJA NE JENJAVA: Lepa Lukić lije suze na majčinom grobu!
Foto: Zorana Jevtić

Krije tugu osam godina

BOL KOJA NE JENJAVA: Lepa Lukić lije suze na majčinom grobu!

Stars -
Pevačica i nakon skoro osam godina nije pomirila sa činjenicom da njena majka nije među živima i pored svakodnevnih obaveza Lukićeva redovno odlazi na groblje u selo Miločaj nadomak Kraljeva i lije suze kako bi sebi olakšala bol koja ne jenjava

Iako se nekrunisana kraljica narodne muzike Lepa Lukić u javnosti ponaša kao da je prebolela smrt svoje majke Milosije, po svemu sudući, to nije tako, jer pevačica već sedam godina redovno obilazi njen grob, gde satima lije gorke suze.

Svi koji dobro poznaju Lepu Lukić znaju da se ona i nakon skoro osam godina nije pomirila sa činjenicom da njena majka nije među živima. I pored svakodnevnih obaveza koje ima, Lukićeva redovno odlazi na groblje u selo Miločaj nadomak Kraljeva, gde obilazi večnu kuću svoje preminule majke i lije suze kako bi sebi olakšala bol koja ne jenjava.

"Naslonjena na spomen-ploču, pevačica satima priča sa pokojnom majkom, izveštavajući je o svemu šta se dešava kod nje u životu. S obzirom na to da se u Miločaju još uvek nalazi pevačicina porodična kuća, ona je prvo posetila svoj dom. U dvorištu svoje kuće zatekla je Milanku, koja brine o imanju, a Lepa je odmah zagrlila, ne skrivajući suze", rekao je izvor blizak pevačici.

"I pored teškog bremena koji nosi godinama, ona je gotovo uvek nasmejana i vedrog duha, što su se svi mnogo puta i uverili, jer se pevačica često šali na svoj, ali i na tuđ račun. Zahvaljujući vedrom duhu i uz pomoć prijatelja koji je okružuju, Lepa je nastavila sa pesmom i radom, jer je to upravo želja njene majke", ispričao je izvor koji je odlično upućen u celu situaciju.

U novom rijaliti šouu "Sladak život", koji će emitovanje započeti 30. septembra na Televiziji B92, moći ćete da vidite kako izgleda dan poznatih ličnosti.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track