BOLNA LEŽI: Bronhitis oborio Milicu Todorović!
Foto: Damir Dervišagić

Otkazala nastupe

BOLNA LEŽI: Bronhitis oborio Milicu Todorović!

Stars -
Zbog bronhitisa sam moralada otkažem nastupe u Austriji i Bosni, koji su bili zakazani za ovaj vikend, ali uz terapiju i odmor ću za nekoliko dana biti kao nova,

Pevačica Milica Todorović zavšila je odmor pre nego što je planirala. Naime, ona je odlučila da predahne posle brojnih nastupa i gužve koju je imala oko otvaranja restorana brze hrane, ali se njeno letovanje završilo baksuzno po pevačicu. Milica je sa letovanja otišla pravo u bolnicu.

Međutim, na sreću, u pitanju je samo bronhitis! Doktori su joj savetovali da narednih par dana odmara i da otkaže nastupe kako bi se potpuno oporavila, jer je očekuje gust raspored, a nastupi su joj zakazani sve do Nove godine.

"Lečim se, hvala na pitanju. Nažalost, zbog bronhitisa sam morala da otkažem nastupe u Austriji i Bosni, koji su bili zakazani za ovaj vikend, ali uz terapiju i odmor ću za nekoliko dana biti kao nova. U naredna četiri meseca očekuju me brojna putovanja i nastupi tako da sada moram da poslušam savete lekara i da se potpuno oporavim a ne samo zalečim”, rekla je Milica.

(Svet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja