BOSANSKI ASTROLOG ODBRUSIO VESNI RIVAS: Memo je gradski lik, a tvoja duša vapi za šumom!

Brani svog druga

BOSANSKI ASTROLOG ODBRUSIO VESNI RIVAS: Memo je gradski lik, a tvoja duša vapi za šumom!

Stars -
Bosanski umetnik poslao je otvoreno pismo pevačici Vesni Rivas jer je Mema Haljevca, pobednika Farme 5, nazvala zlim i rekla da se bavi crnom magijom

Bosanski imitarot i astrolog Edin Aladžuz Kalimero odgovorio je folk pevačici Vesni Rivas koja je izjavila da je pobednik Farme 5 sarajevski slikar Memo Haljevac zlo i da se bavi crnom magijom.

"Izjava koju je izvesna Vesna Rivas vezano za Memu - je degutantna i cilj je skretanje pažnje na sebe. To me ponukalo da "zavirim" u sudbinu izvesne dame i gospođe. Ona bi pre svega trebalo da odluči čime se bavi u životu: šverc, estrada, "novinarstvo", gatanje ili rijaliti šou!?

Druga stvar, gđa Rivas vuče komplekse iz detinjstva i rane mladosti pa sad frustracije pokušava da lečiti na ljudima iz okruženja. Vidim joj pogoršanje zdravstvenog stanja od novembra, trebalo bi da obratiti pažnju na reproduktivne organe kao i redovan internistički i kardiološki pregled. Karijera (u globalu) joj je u stagnaciji i tako će i ostati, a što će mnogo stresno uticati na nju.

Ne savetujem joj veće troškove kako bi sačuvala novac koji ima jer joj vidim veliki udar na berićet. Ona je već godinama pod udarom crne magija koja uveliko raspaljuje zlo koje je u njoj. Trebalo bi zaista da se iskreno okrene Bogu i da se na vreme sačuva i spasi. Sebe i svoju porodicu", napisao je sarajevski umetnik i astrolog.

"Njegovo poreklo može biti iz šume ali je rođen tu gde jeste i gradski je lik. Ti si možda i Beograđanka, ali tvoja duša vapi za šumom", završio je svoje pismo astrolog i sarajevski umetnik Edin Aladžuz Kalimero pevačici Vesni Rivas.

(Auro)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja