BRENA KRALJICA STILA: Ceca i Karleuša me stalno kopiraju!
Foto: Damir Dervišagić

Gazdarica „Granda“ pokazala da je trendseterka

BRENA KRALJICA STILA: Ceca i Karleuša me stalno kopiraju!

Stars -
Pevačica na Tviter okačila fotografije na kojima se vidi da je njen stil oblačenja bio uzor mnogim koleginicama
1 / 4 Foto: Kurir Štampano

Možda će se neko slatko nasmejati kada napišemo da je Lepa Brena trendseterka. Smešno ili ne, pevačica je nedavno na svom Tviteru objavila fotografiju koja takve tvrdnje i dokazuje. Najveća svetska pop ikona Madona i domaće dive Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša kao da su za svoje spotove ili nastupe uzele haljine iz ormara supruge proslavljenog tenisera Slobodana Živojinovića.

JK najveći fan- Grrr, ko ide u Brenin garderober, ha-ha - napisala je pevačica i okačila kolaž fotografija, koji dokazuje da je njen stil bio uzor mnogim njenim koleginicama, čak i nekim sa kojima danas ne razgovora.

Tako je, ako je suditi po fotografijama, najveći fan gazdarice „Granda“ Jelena Karleuša, koja se čak dva puta pojavila u odevnim kombinacijama već viđenim dve decenije ranije. JK se igrala u pesku kad je Brena nosila providnu haljinu, koja ističe grudi, i beli komplet na pruge.

Zoro kao inspiracijaKarleuši možemo da oprostimo modni gaf, ali Madoni malo teže. Američka pevačica je 1992. u spotu nosila masku Zoroa, koju je Brena već koristila za jedan modni editorijal 1982. I Ceca, izgleda, ima isti ukus kao njena starija koleginica. Tako je Ražnatovićeva obukla identičnu crnu haljinu sa specifičnim dekolteom, a kojoj bolje stoji, procenite sami.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track