CECA: Merlin neće biti gost na mom sarajevskom koncertu, nismo u kontaktu 20 godina!
Foto: Kurir

Diže se prašina

CECA: Merlin neće biti gost na mom sarajevskom koncertu, nismo u kontaktu 20 godina!

Stars -
Dezinformacija je i da sam priželjkivala da na svom koncertu pevam sa Dinom Merlinom, jer ja sa njim nisam u kontaktu već dvadeset godina, rekla je Ražnatovićeva

Nakon što je jedan sarajevski list objavio da će koncert koji će Ceca Ražnatović održati 30. avgusta u Istočnom Sarajevu navodno predstavljati deo predizbornog skupa SNSD-a, partije Milorada Dodika, kao i da je ona zvala Dina Merlina da joj bude gost, oglasila se i pevačica koja tvrdi da su ovo totalne izmišljotine.

Sarajevski list je naveo i da će “20 hiljada ulaznica biti podeljeno pristalicama SNSD-a” a da se očekuje i duet Cece i Dodika.

"Navodi do kojih ste došli putem bosanskih medija nisu tačni. U Sarajevu ću održati svoj solistički koncert i to nema nikakve veze sa političkim skupom Dodikovih pristalica, tako da sa njim neću ni pevati, što je opet netačno najavljeno. Da je u pitanju ne neka politička kampanja, u Sarajevu se ne bi najavljivao Cecin solistički koncert. Dezinformacija je i da sam priželjkivala da na svom koncertu pevam sa Dinom Merlinom, jer ja sa njim nisam u kontaktu već dvadeset godina", rekla je Ražnatovićeva.

(vesti-online.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track