CECA ODUŠEVILA MODRIČU: Nikad se ne umorim kad pevam za svoju publiku, za ovo se živi!

Uvek raspoložena za pesmu

CECA ODUŠEVILA MODRIČU: Nikad se ne umorim kad pevam za svoju publiku, za ovo se živi!

Stars -
Ne mogu da osetim umor, za ovo se živi. Ovoliku energiju ja akumuliram od publike i ne mogu da se umorim nikako, rekla je Ceca nakon koncerta

Ceca Ražnatović napravila je spektakularan koncert u Modriči, u Republici Srpskoj. Turbulentan vikend je Ceca započela koncertom pred više desetina hiljada ljudi.

Pevačica je dočekana burnim aplauzom. "Odličan koncert! Presrećna sam. Ovde je bila predivna publika", rekla je uzbuđeno Ceca.

Ražnatovićeva je imala manjih problema sa insektima zbog velike vlage, ali joj to nije predstavljalo veliki problem. "Bubice idu na jako svetlo, a haljina nije više bela... Navikla sam ja na bubice, pošto ih je bilo dosta i na Ušću 1 i 2. Mokra sam skroz i zato idu na mene", rekla je Ceca kroz smeh ekipi emisije "Premijera".

"Ja imam tim ljudi koji radi sa mnom. Sve to funkcioniše uz dogovor", odgovara Ceca na pitanje o tome ko se brine za organizaciju celog njennog nastupa.

Iako je bila velika vlaga i napolju veoma vruće, pevačica tvrdi da nije osetila umor. "Ne mogu da osetim umor, za ovo se živi. Ovoliku energiju ja akumuliram od publike i ne mogu da se umorim nikako. Ja sam na poslednjem Ušću pevala 4 sata, i crpela pozitivnu energiju od moje publike koja me toliko voli", dodala je Ceca i rekla da je srećan svako kome se dešavaju ovakve stvari.

http://www.youtube.com/watch?v=74eDVJvjgKk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track