ČOBANICA: Goca Tržan otvara farmu ovaca!

Pevačica nasledila 10 hektara zemlje

ČOBANICA: Goca Tržan otvara farmu ovaca!

Stars -
Nakon što joj je umro deda, članica žirija „Pinkovih zvezdica“ s bratom i ocem pokrenuće privatni biznis, a uzgajaće posebnu rasu ovaca virtemberg

Pop pevačica Goca Tržan odlučila je da se baci na poljoprivredu.

Kako Kurir saznaje, članica „Pinkovih zvezdica“ nedavno je nasledila 10 hektara zemlje od dede u Ugrinovcima, gde planira na proleće da otvori farmu ovaca.

Prema rečima našeg sagovornika, Goca će u privatni biznis ući zajedno s bratom i ocem, koji će umesto nje voditi ceo projekat.- Goca je prvo mislila da proda zemlju, a onda je shvatila da je novac zapravo u poljoprivredi i da se sve više biznismena i poznatih ličnosti okreće tome. Izgradnja torova i poslovnog objekta počeće na jesen, a sve će biti završeno na proleće sledeće godine, kad će na ogromno imanje biti useljeno prvo stado. Goca planira da radi veliki izvoz, posebno u Rusiju, kao i u susedne zemlje. Inače, uzgajaće posebnu sortu ovaca virtemberg, budući da se ona pokazala kao najkvalitetnija - kaže sagovornik Kurira, koji je insistirao na anonimnosti.Goca bi za dve godine rada farme, prema proceni, mogla da zaradi mnogo novca, posebno što je ta sorta veoma tražena u inostranstvu.U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Tržanku za komentar, ali ona nije želela da otkriva detalje novog projekta.- Nemojte, molim vas, da pričamo o tome. To je nešto čime će se baviti moja porodica, a ja ću biti samo deo priče. Planovi su još u toku, tako da ne mogu da kažem ništa detaljnije - bila je kratka pevačica.Inače, Goca ovih dana privodi kraju novu pesmu, a angažovana je i kao član žirija u novom projektu ružičaste televizije „Pinkove zvezdice“, koji će i među najmlađima odabrati buduću pevačku zvezdu.

SudbinaSTUDIRALA STOČARSTVOInteresantno je da je Goca nakon završene srednje škole upisala Poljoprivredni fakultet u Zemunu, odsek stočarstvo, uprkos tome što je želela da se bavi muzikom i glumom.Veoma brzo je započela muzičku karijeru u grupi Tap 011, zbog čega je zanemarila učenje, a kasnije i napustila studije.- Istina je da sam upisala Poljoprivredni fakultet, odsek stočarstvo - rekla je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja