DESILO SE ČUDO: Halid Bešlić za 10 dana smršao 10 kilograma!
Foto: Damir Dervišagić

Bosanski pevač menja način života

DESILO SE ČUDO: Halid Bešlić za 10 dana smršao 10 kilograma!

Stars -
Uskratio sam sebi ishranu i pio šejkove na bazi surutke. Sa 115 sam stigao na 105 kilograma i hoću da se vratim na svoju staru težinu, rekao je Bešlić

Bosanski pevač Halid Bešlić godinama se bori s viškom kilograma, a zahvaljujući dijeti uspeo je da smrša 10 kilograma za samo 10 dana.

Sada se, kako tvrdi, oseća mnogo bolje jer je razlika između 115 kilograma, koliko je imao početkom septembra, i 105, koliko ima sada, velika.

Pio šejkoveTakozvanu liposukcijsku ishranu prema preporuci svog nutricioniste, okušale su i brojne druge poznate ličnosti iz regiona - od glumaca do političara, a Bešlić je jedan od retkih koji o tome javno govori. Zbog svog zdravlja, ali i lepšeg izgleda, odrekao se starih navika i veoma ozbiljno pristupio strogom režimu koji mu je propisao nutricionista.

"U prvoj fazi sleteo sam 10 kilograma, nameravam da smršam još deset i biće dovoljno. Nije bilo tako teško. Sreća je što ne traje dugo. Uskratio sam sebi ishranu i pio šejkove na bazi surutke. Tako nešto, nisam siguran, sve je to po italijanskoj recepturi. Efikasno je, možda ne bih ni morao da nastavi s tim, ali hoću da se vratim na svoju staru težinu", rekao je Bešlić.

http://www.youtube.com/watch?v=fUFWt2csQ5g

Supruga na odmoru od kuhanjaNagli višak kilograma, čak 25, Halid je dobio pre četiri godine, kada je prestao da konzumira cigarete. U narednom periodu pokušavao se na razne načine izboriti s ovim problemom, ali bezuspešno."Dešavalo mi se da skinem dva kilograma, ali se brzo vratim na staro. Voleo sam da popijem i pokoje pivo. To nije moglo zajedno. Morao sam se nečega odreći. Ovo sada je ispalo veoma dobro. Jednostavno, kada mršavite, tako vidno imate više volje da se vratite u svoj stari konfekcijski broj. Prva četiri dana sam izgubio četiri kilograma, to je višak vode u našem organizmu, a onda se to dalje rasporedilo. Moja supruga Sejda tih dana nije morala ništa da kuva, bila je na odmoru", našalio se Bešlić.

http://www.youtube.com/watch?v=TWVGWrSn6LI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track