DIVAN DAN: Šabana briga za Cucu rođendan slavio sa ženom Gocom!
Foto: Dragan Kadić I Kurir štampano

Kralj narodne muzike ugasio 63 svećice

DIVAN DAN: Šabana briga za Cucu rođendan slavio sa ženom Gocom!

Stars -
Zaboravili na skandal Šaulić organizovao feštu na kojoj je pred prijateljima i kolegama dokazao da je sa suprugom, i pored afere koju je imao, u sjajnim odnosima
1 / 6 Foto: Dragan Kadić

Šaban Šaulić nedavno je za Kurir izjavio da je njegova ljubav prema ženi Goci jača nego ikad, a sad je to i dokazao. Iako se već dva meseca vezuje za mlađanu pevačicu Ivonu Negovanović Cucu, koja je javno tvrdila da mu je ljubavnica i koja ga je posećivala u kući u Krčedinu, što su zabeležili paparaci, on je sa suprugom proslavio 63. rođendan. Oni su u poznati restoran u kojem je održana fešta došli zagrljeni i bilo je jasno da je Goca zažmurila na ljubavni skandal u kojoj je glavnu ulogu imao njen muž.

Sanela Šaulić i Bata Mirković
Sanela Šaulić i Bata Mirković

To je za njih, reklo bi se, zaboravljena priča. Tu je bila i ćerka Sanela s mužem Zoranom Batom Mirkovićem i prijatelji Saša Popović sa ženom Suzanom Jovanović, Đani sa suprugom Slađom, Hasan Dudić, Žika Jakšić, a na iznenađenje mnogih, došao je i Ćazim Osmani. Do sada nije bilo poznato da ga sa Šabanom veže tako blisko prijateljstvo da mu dolazi na privatne zabave. Šaulićeva deca Ilda i Mihajlo nisu bili tu pošto su trenutno u inostranstvu.- Srećan sam i ovo je moje veče. Sebi i svojoj porodici sam, na prvom mestu, poželeo zdravlja, a sve ostalo dođe samo od sebe. Goca mi je pripremila iznenađenje koje ne bih otkrivao - izjavio je Šaban za Kurir, dok je Goca klimala glavom i rekla da se apsolutno slaže sa svojim suprugom.

Suzana Jovanović i Saša Popović
Suzana Jovanović i Saša Popović

Naš izvor, koji je prisustvovao slavlju, tvrdi da se Šaban cele noći nije razdvajao od Goce.- Šaulići su sedeli jedno pored drugog i najnormalnije su komunicirali. Pa, on bez nje ne može da funkcioniše! Svi su bili veseli, Šaban je Goci pevao na uvce i sve vreme joj se udvarao, a pošto je malo popio, stalno ju je ljubio i grlio - otkrio je naš izvor.

Štikle su kriveĆAZIM DOŠAO BEZ MANDEĆazim Osmani na rođendan je došao s prijateljima, bez svoje dugogodišnje devojke Mande Popović. Kad smo ga pitali zašto nije poveo svoju lepšu polovinu, rekao je:- Nisu joj stigle štikle iz inostranstva. U Beogradu ću biti dva-tri dana, možda će mi se pridružiti.

NavalioĐANI ŽENU HVATAO ZA GRUDIRadiši Trajkoviću Đaniju nikad nije dosta seksa, pa ni na slavljima. Na proslavu je došao svojim automobilom, dok je njegova žena Slađa nekoliko minuta kasnije stigla svojim kolima. Kad su se našli na parkingu, Đani ju je uhvatio za grudi i rekao joj:- Ženo, dođi da te uhvatim za sisu da se smirim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja