DOBRE DRUGARICE: Maja čuva Natinu i Dačinu ćerku!

Uživaju

DOBRE DRUGARICE: Maja čuva Natinu i Dačinu ćerku!

Stars -
Maloj Hani veoma prija druženje sa našom proslavljenom odbojkašicom i veoma se lepo slažu dok provode vreme zajedno

Ćerka našeg proslavljenog vaterpoliste Danila Ikodinovića i njegove bivše supruge Nataše Bekvalac očigledno je sjajno prihvatila tatinu devojku Maju Ognjenović.

Odbojkašica je na svom Tviter profilu objavila fotografije druženja sa malom Hanom, na kojima se odlično provode. "Nas dve drugarice uživamo", napisala je Maja uz fotografiju koju je objavila na društvenoj mreži.

Danilo Ikodinović se očigledno trudi da njegovoj ćerki Hani ništa ne fali i da što bezbolnije podnese to što on i njena mama Nataša već nekoliko godina vode svoje živote, a druženje sa Majom joj je i te kako prijalo.

Podsetimo, nedavno je Hana provela nekoliko dana sa Dačom i Majom dok je Nataša bila na Ibici, gde je i snimila spot. Odbojkašica i devojčica su se odlično provodili, a imale su i vremena da odu do bioskopa gde su gledali "Grdanu".

Kako je Maja nedavno izjavila za, Danilo i ona ne planiraju svadbu, ali njihova ljubav je postojana i jaka. "Meni je odbojka u prvom planu, a Danilu njegov privatni biznis. Ljubav između nas je jaka", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track