DR HRVOJE: Sredio sam Breni ruku!
Foto: Fb

Operacija trajala sat vremena

DR HRVOJE: Sredio sam Breni ruku!

Stars -
Pevačica je operisana novom tehnikom koja je u svetskim centrima rutinska i očekuje se da će početkom sedmice izaći iz bolnice

Folk diva Lepa Brena, pošto je u petak ujutru pala na terasi hotela u Novom Vinodolskom i polomila desni ručni zglob i levi lakat, operisana je u subotu u klinici za ortopediju Lovran. Hirurška intervencija desnog zgloba je trajala sat vremena bez komplikacija, a kako je rekao dr Hrvoje Mokrović iz ove klinike, Lepa Brena se osoeća dobro i nadaju se brzom oporavku.

"Lepa Brena je primljena u petak kod nas u kliniku gde joj je ustanovljen prelom desnog zgloba i naprsnuće levog lakta. Posle pregleda ustanovljeno je da je prelom desnog zgloba teže prirode pa je operacija urađena tokom jutra. Hirurška intervencija desnog zgloba je trajala sat vremena i nije bilo dodatnih komplikacija. Pacijentkinja je operisana novom tehnikom koja je u svetskim centrima rutinska, a posle čega se očekuje brži oporavak. Sve je prošlo u najboljem redu", rekao je doktor Hrvoje Mokrović koji je operisao folk divu i dodao da će ona počerkom sledeće nedelje izaći iz bolnice.

"Postoperativni period je prošao u najboljem redu, pacijentkinja je budna i sada se dobro oseća. Verujemo da neće doći ni do kakvih komplikacija. Očekujmo da će oporavak biti brz i da ćemo je početkom sledeće nedelje pustiti iz bolnice", rekao je Mokrović.

Podsetimo, Brena polomila je obe ruke tokom odmora u Hrvatskoj u Novom Vinodolskom, gde se nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem. Nezgoda se dogodila jutros u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Brena krenula na doručak u japankama."U jednom trenutku se poskliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonu, pri čemu se povredila", rekao je izvor Kurira. Sve vreme su uz nju suprug Boba Živojinović i sinovi Viktor i Stefan.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track