Dragana MIrković: Ne odustajem od koncerta u Beogradu, pevaću 50 hitova!

Tri denecenije karijere

Dragana MIrković: Ne odustajem od koncerta u Beogradu, pevaću 50 hitova!

Stars -
Folk zvezda, koja je prošlog meseca sa suprugom Tonijem Bijelićem imala saobraćajnu nesreću, ne odustaje od solističkog koncerta

Folk zvezda Dragana Mirković, koja je prošlog meseca sa suprugom Tonijem Bijelićem imala saobraćajnu nesreću, ne odustaje od solističkog koncerta 3. oktobra u beogradskoj „Kombank areni“.

Pevačica, koja se od posledica udesa trenutno oparavlja u svom domu nadomak Beča, u čemu joj svakodnevno pomaže fizioterapeut, potvrdila je da će nastupiti u najvećoj dvorani na Balkanu, povodom tri decenije karijere.

"Da smo živi i zdravi, biće koncerta zato što kad nešto obećam onda to tako mora da bude", rekla je Dragana.

"Daću sve od sebe da ispunim očekivanja, kao da povrede nije ni bilo. Možda u tome preterujem, ali takva sam. Ukoliko bih odložila koncert, znajući sebe, više ga ne bih ni održala. Trebalo mi je mnogo vremena da se uopšte odlučim na to. Pevaću 50 hitova, tri sata, makar sedela u stolici. Zbog rehabilitacije neću moći da izvodim ozbiljnije koreografije", kaže pevačica.

Veliku podršku u najtežim trenucima Dragana je imala od prijatelja i kolega, a, kako je rekla, među najažurnijima bio je Zdravko Čolić.

(Novosti.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track