DRAGANA MIRKOVIĆ SPREMNA ZA KONCERT: Tamburašice za pevačicu svirale "Kaži mi sunce moje"
Foto: Dragana Udovičić

Arena 3. oktobar

DRAGANA MIRKOVIĆ SPREMNA ZA KONCERT: Tamburašice za pevačicu svirale "Kaži mi sunce moje"

Stars -
Ne mogu reći da su mi sve pesme kao deca, jer bih mnogo dece imala. Ali su mi omiljene "Pitaju me u mom kraju", "Umirem majko" i "Kad bi znao kako čeznem", otkrila je Dragana
1 / 7 Foto: Dragana Udovičić

Dragana Mirković će 3. oktobra u Kombank Areni proslaviti tri decenije uspešnog rada na estradi, a specijalno za njen dolazak, tamburašice su pripremile pesmu "Kaži mi sunce moje".

Pevačica je održala konferenciju za novinare na kojoj je najavila predstojeći spektakl, ali o nekim pojedinostima je bila tajnovita, pa tako nije rekla ko će joj biti gost na koncertu.

"Ne mogu vam reći ko su gosti, to je iznenđenje za publiku”, rekla je Gaga. Iako je bilo mnogo spekulacija hoće li se koncert uopšte održati zbog nrezgode koju je nedavno doživela, Dragana je spremna za spektakl.

"Ja sam neko ko se nikada nije nametao, i ovo sam obećala fanovima", kaže pevačica i dodaje "Ovim koncertom bih stavila tačku na karijeru..", rekla je Dragana, a na pitanje da li to znači da prestaje da peva, odgovorila je "Jao, kud se tako izrazih. Ovo je jedan jako bitan događaj i jubilej, i nisam mislila da ću prestati da se bavim ovim poslom."

Na njenom repertoaru će se sigurno naći stari hitovi. "Ne mogu reći da su mi sve pesme kao deca, jer bih mnogo dece imala. Ali su mi omiljene "Pitaju me u mom kraju", "Umirem majko" i "Kad bi znao kako čeznem", otkrila je Dragana.

Trideset godina biti u samom vrhu estrade sigurno nije bilo lako, ali Luče iz Kasidola kaže da je za uspeh potrebna dobra pesma, i veruje da ima pevača koji mogu da se proslave i budu zapamćeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track