DRAMA ZVEZDE GRANDA: Milica Pavlović se otrovala na Krfu!
Foto: Facebook

Završila u bolnici

DRAMA ZVEZDE GRANDA: Milica Pavlović se otrovala na Krfu!

Stars -
Pevačica je jela školjke koje joj nisu prijale, a pošto je osetila mučninu i počela da povraća javila se lekaru koji je ustanovio trovanje hranom

Odmor na koji je otišla sa drugaricama, za Milicu Pavlović, mlada zvezda Granda, mogao je kobno da se završi jer je hitno smeštena u bolnicu zbog trovanja hranom.

Pevačica je, naime, bila na večeri i probala je školjke koje joj nisu prijale. Kada se obratila lekarima za pomoć, ustanovili su trovanje hranom.

"Milica je pre nekoliko dana otputovala na Krf sa dve drugarice kako bi se odmorila od nastupa, ali i napunila baterije za nove poslovne obaveze. Njih tri su uživale u Grčkoj i obilazile neke od najlepših plaža, ali im je jedan dan bukvalno preseo, jer je milica završila u bolnici. Naime, one su bile na večeri u jednom restoranu, a pevačice je želela da jede školjke. Odlično su se zabavljale i nisu ni pomišljale da će noć biti tako dramatična", rekao je izvor blizak pevačici.

"Milici očigledno nisu prijale školjke koje je jela jer je po dolasku u hotel osetila mučninu i počela da povraća. Pošto joj ni posle pola sata nije bilo bolje, odmah su kontaktirale sa dežurnim lekarom koji je primio u bolnicu i ustanovio trovanje hranom. Međutim, brzinom intervencijom lekara nije došlo do katastrofalnih posledica pa je pevačica puštena čim su lekari konstatovali da je bolje. Iako je sve prošlo u najboljem redu, Milica se jako uplašila jer do sada nije imala ovako iskustvo, ali srećom da su njene prijateljice brzo reagovale", ispričao je izvor blizak Pavlovićevoj.

"Ne želim da komentarišem takve stvari. Želim da uživam još nekoliko dana na moru sa drugaricama i da se odmorna vratim u Beograd", rekla je Milica Pavlović.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track