DRUGI POKUŠAJ: Policija plenila imovinu Aci Lukasu zbog 285.000 evra duga!
Foto: Marina Lopičić

Kurir na licu mesta: U problemu zbog duga Saši Mirkoviću

DRUGI POKUŠAJ: Policija plenila imovinu Aci Lukasu zbog 285.000 evra duga!

Stars -
Sudski izvršitelji juče zakucali na vrata pevačevog stana na Novom Beogradu kako bi mu oduzeli pokretne stvari, ali im niko nije otvorio
1 / 3 Foto: Dado Đilas

Sudski izvršitelji juče su u pratnji policije oko 11 časova zakucali na vrata stana Ace Lukasa na Novom Beogradu kako bi mu zaplenili imovinu jer predsedniku Skupštine opštine Zaječar i menadžeru Saši Mirkoviću duguje 285.000 evra.

Ekipa Kurira zatekla se na licu mesta u trenutku kada je policijska kontrola došla da popiše i zapleni sve pokretne stvari koje se nalaze u pevačevom stanu. Međutim, izvršitelji su nekoliko puta zvonili, ali im niko nije otvorio, a vrata su bila zaključana.

Mesto „zločina“... Zgrada u kojoj Lukas ima stan
Mesto „zločina“... Zgrada u kojoj Lukas ima stan

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja izvršitelji su sačinili zapisnik, a ceo postupak plenidbe imovine je odložen kako bi se Lukas još jednom pozvao da omogući pristup stanu i preda stvari bez obijanja brave. Ukoliko nadležnim organima folker ne omogući pristup svom stanu, onda postoji mogućnost da se angažuje bravar da obije vrata.Kako saznajemo, ceo postupak bi trebalo da se okonča u roku od sedam do deset dana, a onda će izvršitelji ponovo doći na istu adresu da završe započeti posao.

Predao slučaj sudu... Saša Mirković
Predao slučaj sudu... Saša Mirković

Ovim povodom pozvali smo estradnog menadžera Sašu Mirkovića, koji nije želeo da govori detaljnije u vezi sa ovim slučajem.- Ne znam šta se tu dešava, neka svako radi svoj posao. Moj advokat je zadužen za to - kaže Saša za Kurir.S druge strane, popularni folker nije bio preterano raspoložen za razgovor.- Nemam komentar - rekao je Lukas.Inače, ovo je drugi put da su sudski izvršitelji bezuspešno zakucali na folkerova vrata. Prvi put je to bilo u maju ove godine, kada su popisali stvari u folkerovom stanu na Novom Beogradu, dok im u drugom, na Voždovcu, u kojem Lukas živi sa suprugom Sonjom i trogodišnjom ćerkom Viktorijom, niko nije otvorio vrata. Pevaču imovinu plene jer je njegov bivši menadžer podneo krivičnu prijavu protiv njega zbog potpisanih menica bez pokrića.

Niko nije otvarao... Policija ispred vrata Lukasovog stana
Niko nije otvarao... Policija ispred vrata Lukasovog stana

Susret posle godinu danaNEUSPELI POKUŠAJ POMIRENJAMirković i Lukas su jedan drugom, posle skoro godinu dana svađe, pružili ruku pomirenja, ali sudski postupak koji je pokrenuo pevačev bivši menadžer i dalje stoji. Oni su se u septembru sreli na tajnom sastanku, koji se dogodio u jednom restoranu u blizini Partizanovog stadiona. Bivši saradnici su razgovarali o svojim nesuglasicama i svemu onome što se dogodilo u proteklih osam meseci otkako su prekinuli da rade zajedno. Da je sastanak prošao u mirnom tonu i da je palo pomirenje svedoče ekskluzivne fotografije koje je Kurir tada snimio.

http://www.youtube.com/watch?v=tnz7W-FnKKc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track