DUNJA ILIĆ NAŠLA RAZLOG: Saznala da hoda sa oženjenim pa se opija i tuče!
Foto: Zorana Jeftić

Vratila se poroku

DUNJA ILIĆ NAŠLA RAZLOG: Saznala da hoda sa oženjenim pa se opija i tuče!

Stars -
Pevačica je do skora bila u vezi sa jednim sarajevsim žestokim momkom, ali kada je saznala da je oženjen potpuno se promenila i ne trezni se

Pevačica Dunja Ilić vratila se starim porocima. Naime, pevačica je ponovo počela da pravi skandale i to zbog ljubavnog kraha koji je doživela.

"Dunja je do skora bila u vezi sa jednim sarajevsim žestokim momkom kome su inicijali E.B. Veza je bila burna, ali se ona jako zaljubila i totalno je promenila svoje ponašanje nabolje. Odrekla se mnogih poroka sa kojima je bila dovođena u vezu u ranijem periodu. Sve se promenilo kad je saznala da je njen dečko oženjen što ju je potpuno slomilo. Od tada se ne trezni i po kafanama po južnoj Srbiji stalno pravi incidente i tuče se. Čak je istetovirala njegove inicijale. Nadam se da ovo neće trajati dugo jer nikada nije išla ovako daleko i da je to njena privremena faza", rekao je izvor i dodao da je Dunja i ranije pre ove veze imala tešku ljubavnu priču koju je jedva prebolela.

Dunja je do skora bila u medijskog ilegali, a pre toga njen život su obeležili mnogi skandali kao što su izazivanje saobraćajnih nezgoda u alkoholisanom stanju.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja