DUNJA ILIĆ O RAZVODU: Hvala dušebrižnicima, ali preljubnica i dalje voli Sašu!
Foto: Facebook

Besna na komentare

DUNJA ILIĆ O RAZVODU: Hvala dušebrižnicima, ali preljubnica i dalje voli Sašu!

Stars -
Svog bivšeg-sadašnjeg supruga je prevarantkinja bez obzira na sve volela i dalje voli najviše na svetu, napisala je na Fejsbuku pevačica

Pevačica Dunja Ilić šokirala je domaću javnost kada je nakon mesec dana zabavljanja odlučila da se uda za Vranjanca Sašu Grujića, a zatim ih dodatno šokirala kada je rešila da se razvede nakon samo dvanaest dana braka.

Odluku o razvodu je saopštila putem svog Facebook profila, nakon čega je dobila brojne negativne komentare, pa je rešila da svim dušebrižnicima odgovori na svon način.

"Pošto sam preljubnica, prevarant... Od momenta otkad je počela priča o mom razvodu, evo jedne informacije... Svog bivšeg-sadašnjeg supruga je prevarantkinja bez obzira na sve volela i dalje voli najviše na svetu... Toliko...", napisala je Dunja.

Podsetimo, pevačica je i odluku o razvodu takođe objavila putem društvene mreže. "Težak je osećaj ponovo se buditi sam ali još je teži osećaj buditi se pored nekoga ko to nije zaslužio... Boli me duša! Ipak sam ja tog čoveka volela dok nije došlo do momenta da više ne mogu da prepoznam u njemu osobu koju sam zavolela... Mogla sam ostati u braku da bih ispunila kvotu pa da bude da sam izdržala makar godinu dana, ali ja od sad pa nadalje hoću da mi baš svaki dan bude srećan. Ovako je moralo da ispadne ... ", napisala je Dunja.

Dunja i Saša su se upoznali na njenom nastupu u Vranju i planula je ljubav na prvi pogled. Venčali su se nakon mesec dana zabavljanja, ali očigledno da njihova veza nije imala budućnost. Dunja je pre iznenadne udaje imala niz neverovatnih životnih poteza. Nakon što je u Srbiji imala problema sa zakonom, alkoholom, drogom, odlučila je da se preseli u Sarajevo. Nakon što se preselila, promenila je veru. Onda se iznenada udala, a isto tako iznenada odlučila i da se razvede.

(EPK/Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track