EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Novak i Jelena rekli DA!
Foto: Aleksandar Jovanovic

NIje više momak

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Novak i Jelena rekli DA!

Stars -
Novak Đoković i Jelena Ristić, uprkos kiši i vetru, zakleli se na večnu ljubav na ostrvu u Crnoj Gori, posle čega je upriličeno slavlje
1 / 10 Foto: Aleksandar Jovanovic

Novak Đoković juče se oženio Jelenom Ristić na Svetom Stefanu.

Tipsarevići i Pilić
Tipsarevići i Pilić

Uprkos lošem vremenu, vetru i kiši, par je izgovorio sudbonosno „da“ pred matičarem u kapeli koja je postavljena samo za njih.Venčanju je prisustvovalo 140 zvanica, a mlada, koja je u drugom stanju, blistala je venčanici. Crkveno venčanje će biti održano u krugu porodice u subotu u Crkvi Sveti Nikola, koja se nalazi u okviru manastirskog kompleksa Praskavica iznad Miločera.

Viktor Troicki s devojkom
Viktor Troicki s devojkom

Vatromet obasjao nebo

Novak Đoković i Jelena Ristić  venčanje
Novak Đoković i Jelena Ristić venčanje

Odmah nakon ceremonije sklapanja braka nebo je obasjao vatromet, a potom su se mladenci sa svatovima preselili u beli šator, gde su bili postavljeni okrugli stolovi ukrašeni zelenilom, a svatove je svojim glasom prvo zabavljala Milica Todorović. Oko 21 čas izneta je torta od čokolade i voća na pet spratova, sa inicijalima mladenaca na vrhu. Pored nje, posluženo je još deset torti koje su bile standardno dekorisane. Tada je svojim slavujskim glasom pesmu „Božanstvena ženo“ otpevao Miroslav Ilić, koji je do kraja večeri atmosferu doveo do vrhunca. Kada su muzičari, predvođeni harmonikašem Mišom Mijatovićem, zasvirali užičko kolo, prvi je zaigrao mladoženja.

Marjan Vajda sa suprugom
Marjan Vajda sa suprugom

Inače, celog dana je na Svetom Stefanu vladalo opsadno stanje. Svadbenu ceremoniju je obezbeđivao veliki broj policajaca i Novakovo lično obezbeđenje koji su pazili da situacija ne izmakne kontroli, pa su u jednom momentu priveli ekipu Kurira.

Novakov teča Zoran Terzić
Novakov teča Zoran Terzić

Ometač signalaPrvo su oduzeli foto-aparat, a onda su zabeležili i podatke i naredili novinarima da napuste ostrvo. To se dogodilo i nekoliko minuta posle venčanja. U želji da sačuva svoje venčanje od medija, Novak je izdejstvovao da se postavi ometač signala kako niko ne bi mogao da koristi mobilni telefon ili internet.

Boris Beker
Boris Beker

Stigao u poslednji časBORIS BEKER POKISAO!Legendarni nemački teniser Boris Beker, koji je Novakov trener od 2013. godine, stigao je juče među poslednjima na Sveti Stefan. On je od kola do apartmana malo pokisao, jer je baš u tom trenutku kiša počela ponovo da pada. Paparaco Kurira uslikao je Bekera kako u pratnji obezbeđenja žuri da se spremi za Novakovo venčanje, a priča se da je bio jedan od najveselijih gostiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja