EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Prvi dan u braku Novaka i Jelene!
Foto: Kurir Cule I Damir

Sveti Stefan

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Prvi dan u braku Novaka i Jelene!

Stars -
Novopečeni mladenci svoju vilu napustili oko 13 časova, a sunčan dan iskoristili da obiđu ostrvo i sumiraju utiske sa gostima posle svadbenog veselja
1 / 6 Foto: Kurir Cule I Damir

Novak i Jelena Đoković prvi dan u braku proveli su u šetnji po Svetom Stefanu, ručku, kupanju na plaži i u razgovoru s porodicom i prijateljima!Ekipa Kurira u stopu je pratila mladence, koji su se probudili oko 13 časova, naspavani posle glamurozne svadbene žurke koja je trajala do zore.

Leđa o leđa... Novak i Jelena posle prve bračne noći na terasi vile
Leđa o leđa... Novak i Jelena posle prve bračne noći na terasi vile

Ručao sa bratomNa terasi vile prvi se pojavio slavni teniser u šorcu i košulji, a potom i Jelena, koja je na sebi imala dugu haljinu i teksas jaknu! Delovali su odmorno iako su prethodne noći s gostima slavili do ranih jutarnjih časova. Oni su na terasi vile primali čestitke od rodbine i prijatelja, koji su u isto vreme počeli da napuštaju apartmane u kojima su bili smešteni, a potom je Novak ručao sa bratom.

Ručak sa bratom
Ručak sa bratom

Nakon pola sata, Đokovići su se prošetali po Svetom Stefanu u pratnji obezbeđenja, posle čega je slavni teniser otišao s prijateljima na plažu, gde je puna dva sata proveo u kupanju i ronjenju. Jelena se za to vreme odmarala u sobi, budući da je već u poodmakloj trudnoći, a i prethodni dani su za nju bili vrlo stresni i naporni.

Policija čuva crkvuKako je već planirano, par će se danas venčati u Crkvi Svetog Nikole, koja se nalazi u okviru manastirskog kompleksa Praskavica iznad Miločera.Tako su u toku jučerašnjeg dana policija i privatno obezbeđenje nekoliko puta nadgledali prostor oko manastirskog kompleksa kako bi bili sigurni da nijedan paparaco neće moći da uslika venčanje.

Detalji slavljaNOVAK S MIROSLAVOM PEVAO JELENI Svadbena žurka Novaka i Jelene bila je vrlo vesela, a muzika je svirala do dva sata posle ponoći. Mladoženja je bio raspoložen, a naš izvor kaže da je sve vreme igrao i pevao.- Nole je svojom energijom oduševio sve goste. On je igrao, pevao, a onda se zajedno s Miroslavom Ilićem latio mikrofona i Jeleni zapevao pesmu „Božanstvena ženo“, što je nju u jednom trenutku rasplakalo. Pored Novaka, svoje pevačke sposobnosti pokazali su i Viktor Troicki i Janko Tipsarević, a najveći aplauz dobio je Novakom trener Boris Beker, koji je zaigrao užičko kolo. Teniser je s drugovima ostao da peva do četiri sata ujutru - zaključuje naš sagovornik koji je bio na svadbi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track