EKSKLUZIVNO: Ana Ivanović unajmila astrologa da bi počela da pobeđuje!
Foto: Kurir Štampano

SAZNAJEMO

EKSKLUZIVNO: Ana Ivanović unajmila astrologa da bi počela da pobeđuje!

Stars -
Ivanovićkin povratak među deset najboljih teniserki sveta dogodio se ubrzo nakon što je angažovala ženu koja je savetuje gledajući u zvezde

Ana Ivanović odnedavno nigde ne ide bez svog astrologa, izvesne Ljiljane iz Beograda.Njen povratak među deset najboljih teniserki sveta - među kojima nije bila od 7. juna 2009. godine, kada je posle neuspeha na Rolan Garosu sa osmog pala na 13 mesto - desio se ubrzo nakon što je sportistkinja angažovala ženu koja joj izrađuje natalnu kartu i svakodnevno je savetuje, saznaje Kurir. Iako je početkom avgusta doživela poraz u četvrtfinalu Stenforda od Serene Vilijams, Ivanovićeva nije očajavala, već je priznala da je postavila visoke ciljeve.Među 10 najboljih- Odličan je osećaj vratiti se među deset najboljih na WTA listi. Mnogo sam radila kako bih to postigla, postavila sam sebi veoma visoke ciljeve i, eto, jedan sam već ispunila - rekla je Ivanovićeva.

Izvor blizak Ani otkriva da ona sve odluke vezane za karijeru, novac, ali i ljubav, u poslednje vreme donosi isključivo uz pomoć astrologa Ljiljane.- Ana se od svog astrologa Ljiljane bukvalno ne odvaja. Svuda je vodi sa sobom. Nakon što je doživela krah u karijeri, teniserka je mesecima tražila nekog pouzdanog da joj pogleda u zvezde i odškrine vrata budućnosti. Našla je Ljiljanu i prezadovoljna je. Njih dve su u stanju da satima razgovaraju o Aninoj porodici, tenisu i ljubavnom životu - priča naš izvor i dodaje:Poverenje- Neka predskazanja koja joj je astrološkinja rekla pokazala su se kao tačna, nakon čega je Ana još više počela da veruje ovoj nauci, bez koje život ne mogu da zamisle ni brojne svetske zvezde - završava izvor.

Pogled unapredESTRADA I HOROSKOPOsim Ane Ivanović, mnoge domaće poznate ličnosti život ne mogu da zamisle bez astrologa. Među njima su pevačice Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Ana Bekuta i Zorica Marković, koje najvažnije životne odluke rešavaju isključivo uz pomoć stručnjaka za natalnu kartu. Za njima ne zaostaje ni Slavica Ćukteraš i Ilda Šaulić, koje se često konsultuju s astrologom. I muški deo javnosti nije ostao imun na astrologiju, pa tako pevači Željko Joksimović i Aleksa Jelić vole da virnu u svoju budućnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track