EKSKLUZIVNO: Novakov sin zvaće se Marko!
Foto: NDJ Foundation Getty

Đokovići biraju ime za sina

EKSKLUZIVNO: Novakov sin zvaće se Marko!

Stars -
Jelena Đoković porodiće se u Monte Karlu, gde održava trudnoću, a detetu će dati ime po Noletovom bratu i kumu

Bračni partneri Jelena i Novak Ðoković za nešto manje od dva meseca prvi put će postati roditelji. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, beba bi na svet trebalo da dođe u Monte Karlu, gde par živi već nekoliko godina.- Jelena u glavnom gradu Kneževine Monako održava trudnoću i neće se poroditi u Srbiji. Odlazi redovno na kontrole i broji dane do trenutka kad će prvi put čuti plač deteta. Već neko vreme ne izlazi više u šetnje i uglavnom je u stanu. Povremeno joj u posetu dolaze drugarice i sestra Maja, za koju je veoma vezana - kaže izvor blizak popularnom paru i dodaje:- Novak neće biti u prilici da prisustvuje porođaju jer će tih dana biti na seriji turnira po Aziji. Verovatno će, kad sin dođe na svet, preskočiti neki turnir i biti makar nedelju dana sa svojom porodicom.Ðoković se trenutno nalazi u SAD, gde kreće u pohod na titulu na četvrtom grend slemu sezone - US Openu. Prvi reket sveta i njegova supruga jedva čekaju da postanu roditelji i voleli bi da imaju mnogo dece.- Novak i Jelena već imaju nekoliko favorita za ime. Vrlo je moguće da će se naslednik porodice Ðoković zvati Marko, po Noletovom rođenom bratu, ali i kumu sa venčanja Marku Stilitanu, bivšem dečku Ane Ivanović. Par želi da detetu dodeli neko internacionalno ime, a izbor je pao na Marka - zaključuje naš sagovornik.Novak i Jelena venčali su se 10. jula na Svetom Stefanu. Par se upoznao pre devet godina tokom srednje škole i, kako tvrde, bila je to ljubav na prvi pogled.

Dobri prijatelji... Marko Ðoković i Marko Stilitano
Dobri prijatelji... Marko Ðoković i Marko Stilitano

Oprobana varijantaDAO IME I SVOM BRATU MARKUNovaku se veoma dopada ime Marko, a pre 22 godine odabrao ga je za svog brata, otkrila je njihova majka Dijana.- Moj suprug Srđan je birao ime prvencu, a Marku stariji brat. Ðorđu sam ja birala ime - rekla je Dijana Ðoković u jednom intervjuu.

Odazvao se MekinrouNOLE NA DOBROTVORNOJ EGZIBICIJINovak Ðoković dobro se zabavlja u Americi. Prvi reket sveta odigrao je juče na stadionu Sportajm u okolini Njujorka meč protiv tinejdžera Noa Rubina (18) u okviru dobrotvorne egzibicije u organizaciji Džona Mekinroa. Novak je trijumfovao rezultatom 8-5 nad juniorskim šampionom Vimbldona.Srpskom teniseru su se na terenu pridružili Mekinro, zvezda Njujork rendžersa Hendrik Lendkvist, glumac Edvard Norton i drugi specijalni gosti, koji su nastupili u dublu. Naš teniser igraće u prvom kolu turnira protiv Argentinca Dijega Švarcmana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track