EKSKLUZIVNO: Stojković se ženi dadiljom dece Darka Šarića!
Foto: Damir Dervišagić

Golman u ljubavi sa studentkinjom ekonomije

EKSKLUZIVNO: Stojković se ženi dadiljom dece Darka Šarića!

Stars -
Doveo nju i sina Lava u Izrael. Vladimir konačno preboleo bivšu ženu Bojanu, pa s novom devojkom Valentinom Pupović, koja čuva sina uhapšenog narko-bosa iz Pljevalja, provodi sve više vremena i planira svadbu

Fudbaler Vladimir Stojković (31) više ne skriva svoju misterioznu devojku, s kojom je od oktobra prošle godine. Kako Kurir saznaje, golman izraelskog kluba Makabi Haifa planira da se oženi Valentinom Pupović (23), dadiljom uhapšenog narko-dilera Darka Šarića, inače studentkinjom ekonomije iz Pljevalja. Prema rečima našeg izvora, par trenutno boravi u Izraelu, a s njima je i Vladimirov sin Lav, koga je pre dve godine dobio u braku s manekenkom Bojanom Rajić.Upoznao je sa sinom- Stojke više ne želi da krije Valentinu i pre dva dana se na društvenoj mreži Instagram pohvalio njihovom zajedničkom fotografijom s plaže, na kojoj se ljube, ali ona je okrenuta leđima. S njima je i mali Lav, koga je Vlada očigledno upoznao s novom devojkom - kaže naš izvor i dodaje da su se golman i Pupovićeva upoznali na Dedinju, budući da žive jedno preko puta drugog.

I ona telo za trku ima... Valentina Pupović
I ona telo za trku ima... Valentina Pupović

- Valentina, otkad studira u Beogradu, živi kod Lane, nevenčane supruge Darka Šarića. Njoj pomaže oko njihovog sina, a zauzvrat ne plaća troškove stanovanja. Vladimir u istom dvorištu ima kuću, i tako su se i upoznali i na kraju spetljali. Ne znam koliko je ozbiljan u svojim namerama, ali mislim da se ovog puta opasno zaljubio i da mu prija što mu je devojka potpuno nepoznata javnosti, i uveliko razmišlja da se ženi - kaže sagovornik Kurira blizak poznatom sportisti.Bez komentaraU toku jučerašnjeg dana pozvali smo Vladimira za komentar, a kad je saslušao naše pitanje, samo se zahvalio i prekinuo vezu.Inače, Vladimir se prošle godine, posle šest godina braka, razveo od Bojane, posle čega se zabavljao s modelom Dejanom Živković, a mediji su ga povezivali i sa Anom Nikolić.

Pohvalio se na Instagramu... Stojke sa devojkom
Pohvalio se na Instagramu... Stojke sa devojkom

Voli da švrljaMUVAO MILICU TODOROVIĆ!Uprkos tome što uživa u romansi s Valentinom, Stojković je na jednom beogradskom splavu muvao zvezdu „Granda“ Milicu Todorović, koja ga je odbila. Pevačica je tada u intervjuu za jedan nedeljnik otkrila da joj se golman ne sviđa.- Stojković mi se nije dopao. Nikako. Baš me briga čime se bavi i koliko para ima. To mi ništa ne znači jer mogu sama da zaradim onoliko koliko mi je dovoljno - rekla je Milica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track