EKSKLUZIVNI PAPARACO: Ceca ceo dan šopingovala i lumpovala u Nikoziji

Folk pevačica opustošila butike u Nikoziji

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Ceca ceo dan šopingovala i lumpovala u Nikoziji

Stars -
Ražnatovićeva u najskupljem kvartu sa sestrom i zetom birala firmiranu obuću, a potom sa Sašom Vidićem uživala u kafiću

Pevačica Svetlana Ražnatović iskoristila je odmor na Kipru da poseti i Nikoziju, gde je u društvu porodice i prijatelja ceo dan šopingovala. Paparaco Kurira uslikao je Cecu kako u najskupljem kvartu bira obuću za plažu i nastupe. Srpska zvezda nosila je maramu na glavi i tamne naočare, pa je bukvalno bila težak plen za našu ekipu koja se zatekla na istom mestu.

Bira samo najbolje... Ceca na Kipru
Bira samo najbolje... Ceca na Kipru

Inače, Ceca se već nekoliko dana s kreatorom Sašom Vidićem, sestrom Lidijom i zetom Predragom Ocokoljićem odmara u svojoj vili u Aja Napi. Jedan dan su odvojili za šoping, pa su skoknuli do glavnog grada Kipra, koji ima deo s radnjama najpoznatijih svetskih brendova. Ceca je delovala opušteno i na miru je mogla da kupuje.

Ražnatovićeva je obišla gotovo sve prodavnice, a najviše se zadržala u onima s obućom, budući da godinama važi za vlasnicu najskupljih cipela na estradi.Ceca je nakon uspešnog šopinga u društvu kreatora sela u jedan od kafića, gde su uživali u ispijanju koktela. Pevačica je delovala poprilično raspoloženo, pa se sve vreme smejala, a da li je za to bio zadužen alkohol, Vidićeve opaske ili možda što je uspela da nađe obuću koju je želela, nismo uspeli da saznamo.

Slobodan Veličković
Slobodan Veličković

Slobodan Veličković, Dragan Kadic

Veličković na novoj funkcijiCECIN OTAC PREDSEDNIK FK ŽITORAĐA!Slobodan Veličković, Cecin otac, postavljen je za predsednika fudbalskog kluba Žitorađa. Za Kurir je izjavio da je svestan teške situacije u klubu, ali da će pokušati u što kraćem roku da stabilizuje sve strukture.- Cilj je da naš klub dočeka spremno početak sezone u Niškoj zoni grupa Zapad, gde će se takmičiti posle ispadanja iz srpskoligaškog društva - rekao je Slobodan.Veličković je inače u više navrata bio na čelu ovog sportskog kolektiva, a svi još pamte igranje u drugoj saveznoj ligi od 2001. do 2003. godine, kad je bio na čelu kluba.(Z. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track