ERA POTOPIO BEČIĆE: Pevač hoće da postane starleta
Foto: Damir Dervišagić

Lude godine

ERA POTOPIO BEČIĆE: Pevač hoće da postane starleta

Stars -
Ojdanić pokazao pozadinu brojnim kupačima kada je spustio šorts dok se kupao u moru
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Era Ojdanić u svojoj 67. godini definitivno živi kao tinejdžer, pa se u poslednje vreme baš promangupirao!Pevač iz Meljaka je na tri dana došao u Bečiće, gde ima svoje apartmane koje iznajmljuje, pa je iskoristio priliku da se dobro provede. Iako je kratko boravio u Crnoj Gori, i to je bilo dovoljno da svi znaju da je posetio primorje.

Njega ni jak pljusak nije sprečio da ode na plažu i luduje u moru. A tamo je otišao posle burne noći, koju je proveo sa brojnim devojkama po budvanskim klubovima.Iako su bili veliki talasi i nije bilo sjajno vreme za kupanje, on se bućnuo u more. Za dobrodošlicu, bez imalo blama od kupača oko njega, spustio je šorts do pola zadnjice i grubo je masirao.

Izgleda da se baš naložio dok je merkao zgodne cice u minimalnim bikinijima, a možda voli da se kupa go, a nije bila idealna prilika da se skine. Nakon toga, otišao je pod tuš da spere so sa tela, a onda se pozabavio i sa svojim „ponosom“. Za razliku od pojedinih kolega u njegovim godinama, Era Ojdanić je u odličnoj kondiciji, koju i te kako voli da ispoljava, naročito posle raskida veze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja