ESTRADNE LAŽLJIVICE: One su spremne na sve zbog popularnosti!
Foto: Facebook

Otišle predaleko

ESTRADNE LAŽLJIVICE: One su spremne na sve zbog popularnosti!

Stars -
Dijana Milojković slagala je da ima titulu mis Evrope, a Soraja Vučelić fakultetsku diplomu. Išle su toliko daleko samo da bi ih što više bilo u medijima

Dijana Milojković hvali se mizernim titulama koje je osvojila na takmičenju u Bejrutu, a pobednica je zapravo bila devojka iz Ukrajine Olga Klimenko.

"Dijana nije ni u jednoj agenciji, ona obilazi takmičenja u ličnoj režiji, budući da su njeni roditelji imućni. Pre dve godine je učestvovala na istom izboru i toliko želela pobedu da je otpočela vezu sa Libancem koji je bio u organizaciji. Ove godine je opet došla sama, niko ne zna ko ju je pozvao. Ona nije pobedila na izboru, a ni takmičenje nije zvanično, već je samo promocija sponzora. Dijana je od benignog takmičenja od sebe napravila zvezdu", kaže dobro obavešten izvor.

Kontaktirali smo i s Vesnom da Vinča, predsednicom kompanije „Mis Yu“, koja vodi devojke iz Srbije na zvanična takmičenja.

Ni Soraja Vučelić se nije javljala, a mi smo želeli da slikamo njenu diplomu jer na Filozofskom fakultetu u Beogradu tvrde da Soraja nikada nije bila njihov student.

"U našoj bazi podataka ne postoji osoba koja se zove Soraja, niti Sara Vučelić", rekli su na Filozofskom fakultetu. Proverili smo i privatne fakultete, kojih ima ukupno osam. Međutim, neki od njih smer psihologija imaju tek odnedavno, a kako starleta pominje osmogodišnje studiranje, ostali su Union i Singidunum, gde tvrde da Soraja nije studirala kod njih.

LAŽ 1: Dijana mis EvropeDijana je nedavno preko noći postala popularna jer se u javnosti pojavila informacija da je na takmičenju “World next top model 2014“, održanom u Bejrutu, odnela čak dve titule: mis Evrope i mis sporta. Lepo je čuti da je najlepša Evropljanka baš iz Srbije, ali istina je malo drugačija.

LAŽ 2: Soraja završila psihologijuStarleta se nedavno pohvalila: „Sada kada imam diplomu, niko me više neće zvati starleta“, izjavila je nedavno Soraja, tvrdeći da sada ima zvanje diplomiranog psihologa koje je stekla na državnom fakultetu u Beogradu. "Studirala sam osam godina", rekla je ona.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track