Evo kako je Sandra Afrika zaradila jahtu, BMW i nekretnine
Foto: Tviter

Izazvala burne reakcije

Evo kako je Sandra Afrika zaradila jahtu, BMW i nekretnine

Stars -
Njena prva pesma, odakle i potiče pseudonim Afrika, izazvala je burnu reakciju kod publike
1 / 5 Foto: Tviter

Pevačica Sandra Afrika, koja ima 26 godina, u svom vlasništvu poseduje nekretnike, automobil marke BMW kao i jahtu, a njena izjava da je sve to sama zaradila izazvala je burne reakcije.

Većina komentara je aludiralo da Sandra to nije mogla sve sama, kao i da mnogi pevači koji su na estradnoj sceni mnogo duže nisu uspeli da zarade sve to, a pevačica je odlučila da stavi tačku na te tvrdnje. Na njenoj oficijalnoj internet stranici nalazi se objašnjenje kako je Sandra došla do svega stečenog.

"Sandra Prodanović rođena je 1. aprila 1988 godine. Svoju karijeru započela je kao igračica pevača Mileta Kitića. Nešto posle, ova mlada pevačica odlučila se da se oproba i u pevanju. Njena prva pesma, odakle i potiče pseudonim Afrika, izazvala je burnu reakciju kod publike. Sandra je ređala pesme i hitove, a 2011. godine izdaje svoj prvi promotivni CD "Afrika" za DMSAT.

Njena karijera 2012. godine doživljava veliki uspon pesmom "Neko će mi noćas napraviti sina" koju potpisuje Damir Handanović. I opet, ova pesma je naišla na burnu reakciju kod publike. 2013. godina, njen vrhunac - Devojka tvog druga, neosporivi hit, koji potpisuje Costi Ionita, rumunski kompozitor koji je sarađivao sa svetskim zvezdama. Ova pesma je zapalila mnoge diskotete, a od istih tih Sandri je otvorila mnoga vrata. Posle pesme DTD Sandra je snimila jos 2 dueta. I to "300 čuda" sa Markom Vanillom i "Oči plave" sa Sašom Kaporom. Ove pesme su veoma dobro prošle kod publike, što potvrđuju i pregledi na sajtu Jutjub.

"Bye bye" - Još jedan hit iz Costijeve kuhinje. Sandra je poprilično provokativnim i visokobudžetnim spotom dobila publiku.

Sandra mnogo nastupa i svi njeni nastupi su uvek posećeni, a kako je najavila uskoro publiku sprema nova iznenađenja.

http://www.youtube.com/watch?v=8W8kNwSXbO0

(Puls/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track