(FOTO) DOČEKANA UZ MARŠ NA DRINU: Ceca povela kolo s Palmom usred Beča!
Foto: Mina Babic

Pevačica oduševila studente

(FOTO) DOČEKANA UZ MARŠ NA DRINU: Ceca povela kolo s Palmom usred Beča!

Stars -
Studenti su horski pevali sa pevačicom, a zabavi je ove godine prisustvovao i Ivica Dačić
1 / 7 Foto: Mina Babic

BEČ - Uz taktove "Marša na Drinu" Dragan Marković Palma najavio je folk divu Svetlanu - Cecu Ražnatović koja je sinoć pevala u Beču pred oko 600 studenata koje je Palma, kao i prethodnih godina, poveo u trodnevnu posetu austrijskoj prestonici.

"Bolje pevam nego što govorim", rekla je Ceca okupljenima i zapevala "Lepi grome moj". "Ustanite svi", pozvala je Ceca na igru, a Sonja Vuksanovic, supruga Ace Lukasa koji je noć pre pevao studentima, ustala je da igra na kada je Ceca zapevala "Turbulentno".

Studenti su horski pevali sve pesme, a Ceca se nakon nastupa uhvatila u kolo sa Palmom i studentima.

Pevačica je izazvala haos među studentima i svi su želeli da se fotografišu s njom, a diva je strpljivo više od pola sata kako bi se slikala sa njima.

Ceca je u Beč povela svoju sestričinu, Lidijinu ćerku, koja je često prati na nastupima.

MERAKLIJA: Dačić ove godine morao da dođe u Beč

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je veliki prijatelj Dragana Markovića Palme i Svetlane Cece Ražnatović, a i ljubitelj dobre pesme i meraka, ove godine morao je da dođe u Beč.

"Nisam mogao da izdržim, morao sam da dođem ovde. Nikad nisam prisustvovao kad je Palma pravio ovakve događaje. Srbi u Beču žive u dobrim odnosima sa domaćinima. Izgradili smo jako dobre odnose sa Bečom. Nadam se da ćete mnogo toga naučiti ovde. Srbi su retki koji Beč zovu Beč umesto Viena. Ovo mnogo znači za saradnju dve države. Svaka Palmi čast za organizaciju", rekao je Dačić.

(Mina Babović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track