(FOTO) Evo kako izgleda bivši muž Goce Tržan posle batina!
Foto: Printskrin

Sakrio se iza naočara

(FOTO) Evo kako izgleda bivši muž Goce Tržan posle batina!

Stars -
Marinković je rekao da su ga tukli metalnim šipkama i da on zna ko mu je to uradio

Ivan Marinković, bivši muž pevačice Goce Tržan, pretučen je u sredu poslepodne nedaleko od stana gde živi. Kako je rekao njega je nekoliko momaka tuklo metalnim šipkama i zadobio je lakše povrede, koje su mu konstantovane u Urgentnom centru.

Marinković je odmah, pošto je izašao iz zgrade u kojoj živi sa svojom majkom, stavio kapuljaču i naočare na glavu kako bi sakrio svoje povrede.

Marinković je rekao da su ga tukli metalnim šipkama i da on zna ko mu je to uradio.

"Istina je, pred zabezeknutim ljudima prebijen sam, udaren kolima dva puta, od strane jako poznate osobe koja je tada pozvala petoricu koji su me metalnim šipkama tukli do iznemoglosti! U Urgentnom centru sam proveo pet sati jer imam ozbiljne povrede koje sam i slikao i nisu lepe za gledanje. Sve je predato nadležnima pa se nadam da u našoj uzlazećoj državi neko ume da ovakvim idiotima, plaćenicima i manijacima stane na put! Uzrujan sam jako, teško hodam i imam ozbiljne povrede", objasnio je Ivan.Ivan nije bio voljan da kaže o kom muškarcu je reč, ali tvrdi da je batine dobio bez razloga.

Bivši suprug Goce Tržan posle batina koje je dobio oglasio se na svom Fejsbuk profili i svoma se zahvalio na brizi: "Hvala na brizi svima. Puno poziva i poruka... Istina je, ali dobro, i pored teških telesnih povreda ne dam se ja, a ni kriv ni duzan, ljubomora čini čuda. Nadležni će to rešiti. Ja cu moje rane i prelome preboleti. Iako se jako loše osećam".

(Alo/EKP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja