GLEDA NA HRAM SVETOG SAVE: Ana Nikolić pazarila stan od 250.000 €

Konačno rekla zbogom podstanarskom životu

GLEDA NA HRAM SVETOG SAVE: Ana Nikolić pazarila stan od 250.000 €

Stars -
Nikolićeva će luksuznu nekretninu od 100 kvadrata, koja se nalazi na Voždovcu, opremiti nameštajem koji je nedavno odabrala u Italiji

Ana Nikolić kupila je luksuzni stan od 100 kvadrata u Beogradu, za šta je iskeširala 250.000 evra. Ona će se u njega useliti do kraja leta, kada bude kompletno završen, saznaje Kurir. Pop pevačica odlučila je da konačno kaže zbogom podstanarskom životu, a potraga za idealnom lokacijom i nekretninom trajala je nekoliko meseci.Budući da je želela da bude blizu centra, a opet izolovana od buke, Ana je, prema rečima našeg sagovornika, stan pazarila u blizini Autokomande, a nedavno je u Italiji odabrala i nameštaj kojim će ga opremiti.- Ana je srećna što je trajno rešila stambeno pitanje. Njen novi luksuzni životni prostor ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, veliku terasu, garažu, kao i privatno obezbeđenje, jer joj je pored komfora najbitnija sigurnost. Sa njenog balkona pruža se fantastičan pogled na Hram Svetog Save, a ceo prostor odiše glamurom i sjajem. Uskoro će iz Italije stići i skupocen nameštaj, a useliće se tek krajem leta - završava izvor Kurira.U kratkoj izjavi za naš list Ana je potvrdila da je kupila skupocenu nekretninu.- Budući da već dugo pričaju da me drugi izdržavaju i svašta mi kupuju, imam samo jedno da kažem - jao meni bez mene! Dakle, sama sam kupila stan i sve što imam stekla sam sa svojih deset prstiju. Niko me ne izdržava niti mi kupuje garderobu i nekretnine. Nemam neke lažne sponzore, naporno radim, naročito sada, u toku leta, kada nastupam i tri puta nedeljno - rekla je Ana.

Plaćala kirijuŽIVELA KAO PODSTANAR KOD VLADE MANDIĆA!Pevačica je do kupovine ovog stana živela kao podstanarka. Prvo na Vračaru, a potom i u stanu koji je u vlasništvu njenog bivšeg dečka Vlade Mandića. U medijima se godinama navodilo da Ana poseduje stan na Banovom brdu, ali da ga godinama nije obilazila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track