GLEDATELJKA NAPALA BOSANCA: Džidža je nikakva pevačica, da nije vrcnula ništa!

Narod pita

GLEDATELJKA NAPALA BOSANCA: Džidža je nikakva pevačica, da nije vrcnula ništa!

Stars -
Prema svojoj ćerki sam bio veoma kritičan. Ona nije ušla u top 10. Da sam bio blaži i manje kritičan ona bi ušla. Da sam protežirao ušla bi u 10 najboljih i sad mi je malo žao

Dragan Stojković Bosanac, član žirija u Zvezdama Granda, ponovo je pretrpeo kritiku gledateljke Jasmine koja mu je zamerila da je previše strog prema kanridatima i da je njegova ćerka Džidža nikakva pevačica.

"Vaša ćerka je nikakva pevačica, da nije malo vrcnula ne bi bilo ništa. Morate da budete malo manje strogi prema kandidatkinjama", rekla je gledateljka Jasmina u emisiji Narod pita Zvezde Granda, koja je dodala da bi se odrekla svog oca, koji je takođe bio harmonikaš, da je on bio takav kao što je Bosanac.

Bosanac je posle ove kritike rekao da mu je sad malo žao što nije bio blaži prema svojoj ćerki, koja nije ušla u top 10.

"Prema svojoj ćerki sam bio veoma kritičan. Ona nije ušla u top 10. Da sam bio blaži i manje kritičan ona bi ušla. Da sam protežirao ušla bi u 10 najboljih i sad mi je malo žao", odgovorio je Bosanac.

"Nikada nikog lično ne ocenjujem i kod mene može proći samo pevanje, a kod tebe Sale izgled", dodao je član žirija.

"Bosanac nije ni svoju ćerku poštedeo kada nije pevala kako treba, pa ne treba da se niko ljuti na njega. On je profesionalac i sramota je da neko tako kritikuje njega", branila je Bosanca druga gledateljka, koja nije bila usamljena u tom mišljenju jer su i ostali gledaoci stali na muzičarevu stranu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track