Goca Božinovska: Jednom nedeljno testiram sina na drogu!

Oprezna

Goca Božinovska: Jednom nedeljno testiram sina na drogu!

Stars -
Jednom nedeljno ga testiram na drogu i to posle izlaska. Uđem sa njim u WC, stojim iza njega dok piški, onda pipetom uzmem mokraću i uradim test, objasnila je pevačica

Goca Božinovska se poslednjih godina više bavi decom nego karijerom! Kako i ne bi?! Njen sin Mirko Šijan glavni je dasa u gradu, a ćerka Jelena Vučković pevačica. Problemi u najavi...

Smeta li ti što je tvoj sin zastupljeniji u medijima od tebe?

"On je mnogo privlačan ženskom rodu i znala sam da će imati svu pažnju kada poraste. U početku se pisalo o nekim negativnim stvarima, međutim, sada je izrastao u normalnog momka, poslušan je i vredan. Ima on neko svoje ludilo i bubice, ali je u biti mnogo dobro dete. Samo je predstavljen bahato, ali nije nasilnik", rekla je pevačica, a na pitanje zašto ga stalno proverava da li se drogira odgovara:

"Iz predostrožnosti. Jednom nedeljno ga testiram na drogu i to posle izlaska. Uđem sa njim u WC, stojim iza njega dok piški, onda pipetom uzmem mokraću i uradim test. Hvala Bogu, nikad ništa nema, čist je kao suza. Ja ga onda izljubim, a on mi svaki put kaže da mu dam pare za vređanje i ponižavanje", kaže Goca i objašnjava zašto je toliko nepoverljiva.

"Gledala sam godinama kako se drogiraju pored mene dok ja pevam. I sad mi se kosa diže. Sve bih mogla da preživim, ali takve stvari ne. Ćerke su mi isto zlatne. Jelena, na primer, zaradi 700 evra, sebi uzme 200, a Mirku da 500. I stalno tako".

(Svet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track