Goca Tržan: Volela bih da Lena bude vukovac kao ja!
Foto: Dragana Udovičić

Pevačica ispratila ćerku u prvi razred

Goca Tržan: Volela bih da Lena bude vukovac kao ja!

Stars -
Pevačica se juče vratila u đačku klupu, ovoga puta zajedno sa svojom naslednicom koja će u narednih osam godina ići u jednu od najskupljih privatnih škola u Beogradu

Novo poglavlje u privatnom životu Goce Tržan juče je počelo polaskom u školu njene jedinice Lene. Majka i ćerka su sa uzbuđenjem dočekale da svane ponedeljak i da se Lena nađe sa drugarima u školskoj klupi jedne privatne beogradske škole.

Pevačica kaže da joj se čini da ona ima veću tremu od njenog đaka prvaka.

"Više ja strahujem kako će proteći prilagođavanje i kako će Lena uklopiti i prihvatiti obaveze. Voli da uči i to me raduje. Srećna sam što je ona razgovarajući sa nama na temu polaska u školu to prihvatila kao normalnu stvar. Išla je u vrtić, tako da smo joj objasnili da to nije neka ogromna razlika", priča Goca.

Pevačica kaže da je prvobitno ćerku upisala u državnu školu u naselju Mirijevo, gde stanuju, ali da je saznala za specifični način obrazovanja u privatnoj školi i više nije bilo dileme, bez obzira na to što je cena školovanja visoka.

"Za svoje dete želim najbolje i bitno mi je da bude odličan učenik, vukovac, kao što sam ja bila. Kada je već spomenula da je bila vukovac", prisetila se i kako je izgledao njen prvi dan u školi.

"Sećam se kao da je bilo juče, bila sam veoma zbunjena jer je trebalo da se pokažem pred nepoznatom decom. Na sebi sam imala obaveznu kecelju plave boje sa cvetićima. Imala sam odrana kolena od jurcanja po selu, gde sam tog leta boravila kod bake i deke", opisuje ona

Budući da njeni nastupi traju do kasno u noć, Goca ne brine kako će ujutru umorna voditi ćerku u školu.

Pevačica je istakla da je ona Lenin staratelj i da samostalno može da donosi odluke vezane za nju. Kaže da je ne interesuje da li je Lenin otac Ivan Marinković, od koga se Goca razvela pre tri godine, pristalica obrazovanja u privatnom sektoru.

"Ja brinem o Leni, živimo zajedno i ja ću plaćati njeno školovanje. Ivan nema ništa sa tim, ali ipak se nadam da se informisao u kakvu školu će mu ići dete, i da je zadovoljan izborom", kaže ona.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track